Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.48

Superbet

Marți, 9 iulie, avem prima semifinală de la EURO 2024, dar nu va fi singurul nostru meci de pe biletul zilei! Așadar, pe lângă Spania - Franța, ne ducem tocmai în liga a 2-a din Uruguay, țară care a provocat surpriza la Copa America, eliminând Brazilia, și ne concentrăm puternic pe Montevideo City - Plaza Colonia.

Un pariu care caută egalitatea + un pariu care caută golurile, cam asta e rețeta pe care am pregătit-o pentru azi.

cota2.ro

  • Spania - Franța putea fi oricând și meciul din finala EURO 2024, dar la acest turneu va fi vorba doar despre o semifinală. ”Cocoșii” nu au marcat încă din acțiune, dar au ajuns până în semifinale! Deja au bătut orice record de precauție, dar naționala condusă de Didier Deschamps ar putea să forțeze și mai tare lucrurile: să ajungă chiar și în ultimul act fără gol din acțiune!

De cealaltă parte, Spania este echipa care a devenit favorita caselor de pariuri pentru a câștiga trofeul! ”Furia Roja” arată excelent în mandatul lui De la Fuente, iar jocul prestat la acest European a fost absolut complet! Stabilitate în defensivă, forță la mijlocul terenului și explozie în zona ofensivă! Să nu uităm că Spania a fost singura echipă care și-a câștigat toate meciurile din grupă. Mai apoi, ibericii au eliminat Germania, altă echipă mare care evoluase bine la EURO 2024!

  • Înainte să ajungă în penultimul act, Franța s-a chinuit cu Belgia și a fost salvată de autogolul lui Vertonghen, iar, mai apoi, s-a chinuit din nou, de data asta cu Portugalia, și a avut nevoie de lovituri de departajare!

Așa cum spuneam și mai sus, pentru meciul al doilea de pe bilet suntem în Uruguay, unde sperăm că acea calificare dramatică a naționalei în semifinalele de la Copa America a entuziasmat și fotbalul intern din liga secundă.

Montevideo City, locul 2, cu 17 puncte, întâlnește Plaza Colonia, locul 4, cu 15 puncte! După 9 etape, ambele echipe au golaveraj pozitiv:

  • 13 goluri a înscris Montevideo, primind 7;
  • 10 reușite are Plaza Colonia, primind 8 goluri;
  • Oaspeții de azi nu au niciun egal, fiind echipa extremelor în cele 9 meciuri din acest sezon - 5 victorii și 4 înfrângeri.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Montevideo City vs Plaza Colonia
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.60
Spania vs Franța
Pronostic:
PSF X
Cota
1.55
Cota finala: 2.48
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro