Ponturi Pariuri Fotbal Franta vs Belgia

UNIBET

FRANTA - BELGIA

In aceasta seara, de la ora 19:00, pe ”Merkur Spiel-Arena” (47.000 locuri) din Dusseldorf, Franta si Belgia se intalnesc intr-un meci din cadrul optimilor de finala, de la EURO 2024. Partida va fi condusa de suedezul Glenn Nyberg, un arbitru care a fost la centru si la meciurile Romania - Ucraina si Albania - Spania.

FRANTA: Stiri, statistici, analiza si informatii

Selectionata din ”Hexagon” nu a aratat mare lucru la acest turneu final, calificandu-se in fazele eliminatorii de pe locul al doilea.

cota2.ro

Francezii au debutat cu un succes la limita contra Austriei, scor 1-0, iar apoi au incheiat nedecis partida cu Olanda, scor 0-0, respectiv duelul din ultima runda contra Poloniei, scor 1-1.

La ultimul Campionat European, Franta a intalnit Elvetia in optimi, chiar pe ”Arena Nationala”, acolo unde a fost eliminata dramatic la loviturile de departajare.

E de asteptat ca Didier Deschamps sa schimbe putin formula de start in duelul din optimi, utilizand o formula cu doi ”inchizatori” si cu trei mijlocasi ofensivi in spatele lui Mbappe.

Kingsley Coman nu va evolua in partida cu Belgia, deoarece a calatorit in Suedia pentru a fi alaturi de sotia sa, care urmeaza sa nasca al 4-lea copil.

BELGIA: Stiri, statistici, analiza si informatii

”Dracii rosii” au facut meciuri modeste in grupa, acolo unde au incheiat pe locul secund, sub selectionala lui Edi Iordanescu.

Belgia a intalnit Slovacia in debutul turneului, nationala in fata careia a cedat cu 0-1, urmand ca apoi, in meciul cu Romania, sa-si impuna jocul si sa ”culeaga” toate punctele, dupa succesul cu 2-0.

Trupa lui Tedesco a incheiat grupa cu meciul contra Ucrainei, incheiat la egalitate, 0-0, asta desi ambele formatii aveau nevoie de toate punctele in vederea ocuparii primei pozitii.

La o formula ceva mai prudenta ma astept si in tabala Belgiei, nationala care se poate prezenta intr-un 4-2-3-1 clasic, cu De Bruyne in centrul liniei mediene, sustinut de Trossard, Doku si ”decarul” Lukaku. 

Witsel si Meunier sunt incerti pentru acest duel din optimi, ambii acuzand probleme musculare inaintea turneului final, la care inca nu au prins minute.

Istoricul meciurilor directe dintre Franta si Belgia

Cele doua selectionate au un istoric bogat in ceea ce priveste partidele directe, asta pentru ca din 1938 si pana in 2021 s-au intalnit de 18 ori. Franta a inregistrat 7 victorii in aceasta lunga perioada de timp, iar Belgia s-a impus de 5 ori, ultima data intr-un amical disputat in 2015, scor 4-3. ”Cocosul galic” a castigat insa ultimele doua dueluri contra Belgiei, ambele cu mize uriase! In 2018 castigau cu 1-0 in semifinalele Campionatului Mondial si ajungeau un ultimul act, acolo unde aveau sa-si adjudece trofeul in fata Croatiei, iar in 2021, in Final-Four-ul din Nations League, castigau cu 3-2 si ajungeau in finala, acolo unde intalneau Spania, nationala in fata careia se impuneau cu 2-1, gratie reusitelor lui Benzema si Mbappe.

Echipe probabile: Franta si Belgia

Franta (4-2-3-1): Maignan - Kounde, Saliba, Upamecano, Hernandez - Kante, Tchouameni - Dembele, Griezmann, Rabiot - Mbappe

Belgia (4-2-3-1): Casteels - Castagne, Faes, Vertonghen, Theate - Tielemans, Onana - Doku, De Bruyne, Carrasco - Lukaku

Concluzie & Pronostic

Pariul propus de mine la acest meci este unul foarte simplu, realist si cu sanse foarte bune de reusita, deoarece ma bazez pe cele doi super-atacanti, Kylian Mbappe si Romelu Lukaku. Noul jucator al celor de la Real Madrid si-a creat 10 ocazii de gol in cele doua meciuri de la acest turneu final, cadrand numai putin de 6 suturi. De partea cealalta, Romelu Lukaku a fost activ in toate meciurile din grupa, reusind sa trimita cel putin doua suturi pe spatiul portii, in fiecare dintre ele. Mai mult decat atat, la ultima partida directa dintre Franta si Belgia, cei doi ”decari” au reusit sa cadreze cel putin doua suturi si chiar sa trimita ”balonul” in plasa.

Pe langa selectia de baza, va recomand doua combo-uri indraznete, la cote foarte atractive, in care ii avem ca protagonisti pe cei doi atacanti. Bineinteles, la aceste doua combo-uri va recomand o miza mult mai mica fata de main-bet-ul propus in acest articol.

  • Kylian Mbappe 2+ suturi pe poarta & Romelu Lukaku 2+ suturi pe poarta (7.50)
  • Kylian Mbappe marcheaza & Romelu Lukaku marcheaza (11.50)

Pariul meu pentru meciul Franta - Belgia este ”Kylian Mbappe 1+ suturi pe poarta & Romelu Lukaku 1+ suturi pe poarta”, la o cota de 1.90, disponibila pe Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Franta vs Belgia
Pronostic:
Kylian Mbappe 1+ suturi pe poarta & Romelu Lukaku 1+ suturi pe poarta
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: In desfasurare

cota2.ro
cota2.ro