Ponturi Pariuri Fotbal Portugalia vs Franta

BETANO

PORTUGALIA - FRANTA

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Volksparkstadion” din Hamburg, Portugalia si Franta se intalnesc intr-un meci din cadrul sferturilor de finala, de la EURO 2024. Partida va fi arbitrata de englezul Michael Oliver, cel care a fost la centru si la partidele Spania - Croatia, Slovacia - Ucraina si Germania - Danemarca.

PORTUGALIA: Stiri, statistici, analiza si informatii

”Lusitanii” au incheiat grupa de la acest Campionat European pe prima pozitie, peste Turcia, Georgia si Cehia, echipe in fata carora au obtinut numai putin de 6 puncte.

cota2.ro

Portugalia a intalnit Slovenia in runda anterioara, echipa pe care a eliminat-o in urma loviturilor de departajare, acolo unde goalkeeper-ul lui FC Porto, Diogo Costa, a parat toate cele trei executii ale adversarilor.

Totusi aventura portughezilor la acest EURO se putea incheia in reprizele de prelungiri (min. 115), atunci cand ”varful” celor de la RB Leipzig, Benjamin Sesko, nu a reusit sa inscrie in situatie de 1 vs 1 cu Diogo Costa, fiind blocat in extremis de acesta.

La acest joc din ”sferturi”, selectionerul Roberto Martinez va miza, cel mai probabil, pe o formula mai putin ofensiva, trecand de la 4-3-3, la un 4-2-3-1, cu Palhinha si Vitinha in rol de ”inchizatori” si cu Rafa Leao, Bernardo Silva si Bruno Fernandes in linia mediana.

Portugalia va ataca cu Ronaldo, jucator care a izbucnit in lacrimi la ultimul meci dupa penalty-ul ratat in minutul 105 cu Slovenia, declarand dupa meci ca acesta va fi ultimul sau EURO.

FRANTA: Stiri, statistici, analiza si informatii

Nationala lui Deschamps a aratat destul de modest pana in momentul de fata, cel putin din punct de vedere al rezultatelor. ”Les Bleus” au debutat cu un succes in faza grupelor contra Austriei, scor 1-0, urmand ca mai apoi sa incheie la egalitate contra Olandei, scor 0-0, respectiv contra Poloniei, scor 1-1. 

Franta a dat piept cu Belgia in ”optimi”, nationala clasata pe locul 3 in clasamentul FIFA. ”Cocosul galic” a dominat jocul, insa dintre cele 20 de suturi trimise de francezi, doar doua au fost cadrate, lucru care spune multe despre eficienta in tabara acestora.

Victoria din jocul cu ”dracii rosii” a fost obtinuta in urma unui autogol semnat de Vertonghen, jucator care a deviat nefericit in propria poarta un sut trimis de Kolo Muani, in minutul 85 al partidei.

E posibil ca Didier Deschamps sa schimbe sistemul in meciul cu Portugalia deoarece nu-l va avea pe Rabiot, suspendat in urma cumulului de cartonase. E greu de crezut ca va apela la Camavinga, ci mai degraba va merge pe mana lui Dembele, jucator titular in toate meciurile din grupa.

Asadar, Kante si Tchouameni vor evolua ca mijlocasi in fata apararii, iar ”trio-ul” Mbappe-Griezmann-Dembele o sa-l sustina pe Marcus Thuram, atacant care, in ciuda faptului ca nu a marcat la acest turneu, a avut evolutii destul de bune.

Istoricul meciurilor directe dintre Portugalia si Franta

Cele doua nationale s-au intalnit si la ultimul Campionat European, acolo unde au remizat spectaculos, scor 2-2, gratie unor ”duble” semnate de doi colosi, Cristiano Ronaldo si Karim Benzema. Surprinzator, ambele au parasit competitia in ”optimi”, acolo unde avea sa fie eliminate de Belgia, respectiv Elvetia. Portugalia si Franta au fost finalistele editiei din 2016 care s-a disputat chiar in ”Hexagon”, iar ”lusitanii” aveau sa-si adjudece dramatic trofeul dupa un gol semnat de Eder, jucator retras din activitate la doar 34 de ani. 

Echipe probabile: Portugalia si Franta

Portugalia (4-2-3-1): Costa; Cancelo, Dias, Pepe, Mendes; Vitinha, Palhinha; B.Silva, Fernandes, Leao; Ronaldo

Franta (4-2-3-1): Maignan - Kounde, Saliba, Upamecano, Hernandez - Kante, Tchouameni - Dembele, Griezmann, Mbappe - Thuram

Concluzie & Pronostic

Anticipez un joc disputat, cu multe ocazii de gol de ambele parti, dar si cu multe faulturi, avand in vedere ca la centru se afla un arbitru englez care nu prea lasa jocul liber, dovada si cele 70 de faulturi dictate pana in prezent la acest turneu final. Vorbim de un joc decisiv cu o miza uriasa: accederea in semifinalele competitiei. Deasemenea, cartonasele galbene nu ar trebui sa lipseasca de la acest joc si anticipez cel putin unul incasat de fiecare formatie.

Portugalia a aratat rau in flancul drept la acest turneu, acolo unde Cancelo isi paraseste des pozitia pentru actiuni ofensive, lasand spatii adversarilor, asa cum s-a intamplat Akturkoglu, Kvaratskhelia si Sesko, jucatori care au reusit sa cadreze suturi in urma atacurilor avute in acele zone ale terenului. In aceasta seara evolueaza Mbappe pe banda stanga, iar la ce calitati are, consider ca sunt sanse foarte mari sa-l vedem cadrand un sut.

Mike Maignan a fost activ in toate meciurile Frantei de la acest turneu final, avand cel putin doua interventii in fiecare dintre cele patru partide. Fundasii lui Deschamps vor avea multe probleme in meciul de azi si consider ca sunt sanse foarte mari sa-l vedem pe portarul lui AC Milan in multe randuri, blocand suturile lui Ronaldo, Bruno, Leao sau Bernardo.

Pontul meu pentru meciul Portugalia - Franta este ”Fiecare echipa sa primeasca un cartonas & Kylian Mbappe 1+ suturi pe poarta & Mike Maignan 2+ parade”, la o cota de 2.02, disponibila pe Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Portugalia vs Franta
Pronostic:
Fiecare echipa sa primeasca un cartonas & Kylian Mbappe 1+ suturi pe poarta & Mike Maignan 2+ parade
Cota
2.02
Cota finala: 2.02
Profit: 10.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro