Ponturi Pariuri Fotbal Argentina vs Canada

BETFAIR SPORTSBOOK

ARGENTINA - CANADA

Maine dimineata, de la ora 03:00, pe ”MetLife Stadium” din East Rutherford, Argentina si Canada se intalnesc intr-un meci din cadrul semifinalelor, de la Copa America. Partida va fi condusa de chilianul Piero Maza, un arbitru care a fost la centru si la meciurile Uruguay - Panama si Paraguay - Brazilia, ambele disputate in faza grupelor.

ARGENTINA: Stiri, statistici, analiza si informatii

Formatia lui Scaloni a avut un parcurs perfect pana acum la Copa America, insa s-a calificat cu emotii in penultimul act al competitiei, dupa un meci cu selectionata din Ecuador, decis in urma loviturilor de departajare.

cota2.ro

Diferenta la aceasta ”loterie” a penalty-urilor a facut-o Emiliano Martinez, goalkeeper care a parat executiile lui Angel Mena si Alan Minda, asta dupa ce Leo Messi a ratat prima executie a Argentinei.

 ”Albicelestes” au aratat foarte bine din punct de vedere defensiv, incasand doar un singur gol la acest turneu, chiar la ultimul meci, atunci cand Kevin Rodriguez, mijlocasul lui Union SG, reusea o lovitura perfecta de cap, in minutul 92 al jocului.

Desi a apelat in dese randuri la o formula cu 2 atacanti, selectionerul Argentinei poate modifica putin sistemul pentru aceasta intalnire, titularizandu-l si pe Alvarez, intr-un trio ofensiv alaturi de Messi si Lautaro.

In urma acestei modificari, Nico Gonzalez ar urma sa ia loc pe banca, lucru extrem de plauzibil, avand in vedere ca a avut o prestatie modesta, atat in meciul din ”sferturi” cu Ecuador, cat si in partida Argentinei contra selectionatei din Peru, din ultima etapa a fazei grupelor.

CANADA: Stiri, statistici, analiza si informatii

Trupa lui Marsch Jesse a impresionat pana in prezent la acest turneu final, calificandu-se in ”careul de asi”, dupa un sfert de finala contra Venezuelei, decis tot in urma loviturilor de departajare. 

Canada nu a aratat mai deloc bine din punct de vedere ofensiv, reusind sa puncteze doar de doua ori in cele 4 meciuri disputate in aceasta competitie, ratand insa numai putin de 12 ocazii mari de gol, capitol la care ocupa pozitia secunda, la Copa America.

”The Canucks” este cea mai ”ingalbenita” nationala, inregistrand o medie de 2.5 avertismente per meci. Mai mult decat atat, canadienii au inregistrat si o medie uriasa de 26.8 tackling-uri per meci, fiind lideri incontestabili la acest capitol.

Selectionerul Canadei nu poate conta pe serviciile lui Tajon Buchanan, atacantul celor de la Inter Milano, accidentat in ultimul joc din grupe, contra selectionatei din Chile.

Marsch, fost antrenor la RB Leipzid si Leeds United, va utiliza, cel mai probabil, acelasi prim 11 ca in ultimul meci, cu doi mijlocasi defensivi in fata apararii si cu 3 mijlocasi ofensivi in spatele varfului Cyle Larin, cu mentiunea ca Jonathan David o sa urce destul de mult in atac, formula de joc transformandu-se destul de des in 4-2-2-2.

Istoricul meciurilor directe dintre Argentina si Canada

Cele doua nationale s-au intalnit in primul meci de la Copa America, ambele facand parte din aceeasi grupa, alaturi de Chile si Peru. Argentina s-a impus cu 2-0 in acea partida, insa dupa un joc in care au inceput sa joace ofensiv dupa minutul 45. Alvarez si Lautaro au punctat pentru ”Albicelestes” in acea partida contra Canadei, selectionata care s-a remarcat doar la numarul mare de deposedari si al paradelor reusite de goalkeeperul lui Portland Timbers, Maxime Crepeau.

Echipe probabile: Argentina si Canada

Argentina (4-3-3): Emiliano Martinez - Molina, Romero, Lisandro Martinez, Tagliafico - Paredes, De Paul, Mac Allister - Messi, Lautaro Martinez, Alvarez

Canada (4-2-3-1): Crepeau - Johnston, Bombito, Cornelius, Davies - Osorio, Eustaquio - Laryea, David, Shaffelburg - Larin

Concluzie & Pronostic

Argentina e mare favorita sa castige aceasta competitie, mai ales dupa eliminarea surprinzatoare a Braziliei, selectionata care a cedat in ”sferturi” contra Uruguay-ului, in urma loviturilor de departajare. Canada a reusit una dintre cele mai mari performante de pana acum, insa un succes contra Argentinei este foarte putin probabil, tinand cont de numarul mic in ceea ce priveste realizarile in compartimentul ofensiv.

Lautaro Martinez este golgeterul Copa America, cu 4 reusite in cele patru partide, in care a evoluat numai putin de 188 de minute. Atacantul celor de la Inter Milano a marcat si in duelul din grupe contra Canadei, iar la ce forma arata in momentul de fata, este mare favorit sa puncteze si in duelul din aceasta noapte.

Pontul meu pentru meciul Argentina - Canada este ”Lautaro Martinez marcheaza sau ofera o pasa decisiva”, la o cota de 1.91, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Argentina vs Canada
Pronostic:
Lautaro Martinez marcheaza sau ofera o pasa decisiva
Cota
1.91
Cota finala: 1.91
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: In desfasurare

cota2.ro
cota2.ro