Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.33

Casa Pariurilor

Olanda - Anglia este meciul care decide a doua finalistă de la Euro 2024. Partida se va disputa la Dortmund, pe Signal Iduna Park, miercuri, 10 iulie, de la ora 22:00.

Meciul de la Dortmund va fi arbitrat de neamțul Felix Zwayer, care va fi la a treia sa apariție la Euro 2024. Arbitrajul său a fost extrem de controversat în partida România - Olanda 0-3, când a fost acuzat că a favorizat reprezentativa din „Țara lalelelor”.

cota2.ro

Înainte mai „fluierase” două partide, Italia - Albania 2-1 și Turcia - Portugalia 0-3. În niciunul din cele trei meciuri, germanul în vârstă de 43 de ani nu s-a zgârcit cu cartonașele galbene.

  • 9 cartonașe galbene a acordat Felix Zwayer în cele 3 meciuri arbitrate până acum la Euro 2024

Chiar dacă Olanda și Anglia au fost până acum două naționale cuminți la acest turneu final, e de așteptat să vedem o partidă încrâncenată din care să iasă scântei, mai ales că atât Koeman, cât și Southgate au jucători extrem de puternici.

  • 8 cartonașe galbene au încasat până acum la turneul final, atât Olanda, cât și Anglia

Casa Pariurilor oferă la pronosticul „Peste 3,5 cartonașe galbene” pentru Olanda - Anglia o cotă de @1.65

Slovan Bratislava și Struga Trim-Lum sunt adversare în primul tur preliminar din UEFA Champions League. Meciul se va juca în Slovacia, miercuri, 10 iulie, de la ora 20:00.

Campioana Slovaciei este net favorită în fața echipei care a intrat în competiție din postura de campioană a Macedoniei de Nord.

Slovan este cea mai galonată echipă din Slovacia și tocmai a câștigat al 6-lea titlu consecutiv. A fost al 14-lea din istorie pentru formația care i-a dat la Euro 2024 pe Kucka și Strelec, titulari inclusiv în optimi, contra Angliei.

Gazdele sunt antrenate de Vladimir Weiss, un slovac care rezistă la echipă încă din anul 2021. Acesta i-a dus sezonul trecut pe cei de la Slovan până în 16-imile Conference League, dar a pierdut cu Sturm Graz, scor 1-5 la general.

De cealaltă parte, Struga e campioana Macedoniei de Nord. A cucerit titlul într-un mod dramatic. A terminat la egalitate de puncte

cu Shkendija, într-o luptă în trei, la care s-a înscris și Shkupi. A fost al doilea titlu din istorie, câștigat pentru al doilea sezon la rând.

Stagiunea precedentă, Struga a jucat cu Breidablik în meci decisiv pentru calificarea în grupele Europa Conference League. A fost însă eliminată cu scorul de 0-2 la general.

  • 19,58 milioane de euro este valoarea lotului lui Slovan Bratislava
  • 5,46 milioane de euro este valoarea lotului lui Struga Trim-Lum

Casa Pariurilor oferă la pronosticul „1 solist” pentru Slovan Bratislava - Struga Trim-Lum o cotă de @1.41


Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Olanda vs Anglia
Pronostic:
Peste 3,5 cartonașe galbene
Cota
1.65
Slovan Bratislava vs Struga Trim-Lum
Pronostic:
1 solist
Cota
1.41
Cota finala: 2.33
Profit: 13.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro