Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs Virtus

BETANO

FCSB - Virtus se joacă azi, de la 20:30, în manșa secundă din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor. În tur, în San Marino, FCSB și-a distrus adversarul: campioana României a câștigat cu 7-1.

Se știa de dinainte că Virtus va fi un adversar extrem de facil pentru FCSB, dar prestația din primul meci a arătat și mai clar diferența colosală dintre cele două cluburi. Indiferent dacă e jucată deja calificarea, indiferent dacă FCSB va folosi o echipă experimentală, în fața unor fotbaliști amatori nu ai cum să nu dai goluri multe.

cota2.ro

  • cum cotele pentru zona de solist nici măcar nu pot fi luate în calcul, azi ne concentrăm pe goluri.

FCSB - Virtus se joacă în Ghencea, acolo unde roș-albaștrii au dezamăgit la debutul în noul sezon din SuperLigă: doar 1-1 cu U Cluj.

Chiar dacă asistența va fi una redusă, s-a văzut asta și la meciul cu U Cluj, aproximativ 10.000 de spectatori, FCSB va strânge suficient de mulți oameni în tribune astfel încât să nu-și permită să trateze prea relaxat returul cu Virtus.

După un start mai mult cu stângul de sezon, Gigi Becali a pus la zid mai mulți fotbaliști, iar un meci cu un adversar modest e momentul ideal pentru a-ți recăpăta încrederea.

Kiki, Antwi, Chiricheș, Șut, Olaru, Băluță, Phelipe, Popa sau chiar și Ștefănescu au șanse mari să fie titulari în meciul din această seară! Nume importante în angrenajul FCSB, așa că ne putem face speranțe că echipa pregătită de Charalambous și Pintilii își va respecta statutul și va marca, din nou, multe goluri.

  • 14 șuturi pe poartă a avut FCSB în meciul tur cu Virtus;
  • 9 șuturi pe lângă poartă au expediat jucătorii FCSB în San Marino;
  • 7 goluri a marcat FCSB în partida tur.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FCSB vs Virtus
Pronostic:
Peste 4,5 goluri FCSB
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro