Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.02

Casa Pariurilor

Gloria Buzău - Sepsi este penultimul meci al etapei a doua din campionatul României. Meciul din „Crâng” e programat luni, 22 iulie, de la ora 19:00.

Cele două formații au obiective total diferite în acest sezon. Echipa lui Andrei Prepeliță e o nou-promovată și are ca obiectiv salvarea de la retrogradare. De cealaltă parte, Sepsi, care chiar dacă l-a pierdut pe Marius Ștefănescu, are și în acest sezon aspirații de play-off. Gazdele au început destul de bine campionatul. Au făcut 0-0, în deplasare, la Ploiești, cu Petrolul. Echipa lui Andrei Prepeliță a avut și șansă. A scăpat de înfrângere deoarece Gicu Grozav a ratat un penalty. A fost primul punct obținut de buzoieni în prima ligă după o pauză de 17 ani.

cota2.ro

De cealaltă parte, Sepsi poate fi prima echipă care acumulează maximul de puncte după două etape.

În runda inaugurală, trupa lui Bernd Storck a câștigat pe teren propriu, scor 1-0, cu Poli Iași. Cosmin Matei a marcat golul victoriei. Va fi pentru prima dată când Gloria Buzău și Sepsi se vor înfrunta în meci direct.

Casa Pariurilor oferă la pronosticul „Sepsi câștigă cel puțin o repriză” pentru Gloria Buzău - Sepsi o cotă de @1.60

Oțelul Galați - Farul Constanța este meciul care trage cortina peste a doua etapă din campionatul României. Duelul din Moldova e programat luni, 22 iulie, de la ora 22:00.

Cele două formații au început diametral opus sezonul. Trupa lui Dorinel Munteanu a făcut show total în runda inaugurală. A jucat cu Botoșani, pe care a învins-o cu 3-2, după mai multe răsturnări de situație. Mai întâi, Oțelul a condus cu 1-0. A fost apoi 2-1 pentru elevii lui Florin Andone, urmând ca fosta campioană să întoarcă rezultatul în favoarea ei și să câștige cu 3-2.

De cealaltă parte, echipa lui Gică Hagi a fost protagonista primei surprize neplăcute din acest sezon. „Marinarii” au fost învinși pe teren propriu, scor 0-1, de nou-promovata Unirea Slobozia. Ba, mai mult, ialomițenii au avut un gol anulat, jocul constănțenilor fiind unul extrem de modest.

  • Oțelul a marcat cel puțin un gol în 17 din ultimele 18 meciuri pe care le-a jucat în SuperLiga
  • 11 meciuri la rând are Farul în campionat în care a primit cel puțin un gol

Casa Pariurilor oferă la pronosticul „Peste 0,5 goluri - Oțelul Galați” pentru Oțelul Galați - Farul Constanța o cotă de @1.26

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Gloria Buzău vs Sepsi
Pronostic:
Sepsi câștigă cel puțin o repriză
Cota
1.60
Oțelul Galați vs Farul Constanța
Pronostic:
Peste 0,5 goluri - Oțelul Galați
Cota
1.26
Cota finala: 2.02
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro