Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.83

FAVBET

Pentru ziua de marți ne concentrăm pe primele meciuri din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, iar campioana României intră și ea în scenă! FCSB primește vizita lui Maccabi Tel Aviv și, în mod surprinzător, roș-albaștrii sunt cotați cu prima șansă la duelul din Ghencea.

Pentru a completa un bilet în care mergem puternic pe oaspeți, ne vom muta atenția și la duelul dintre Lugano și Fenerbahce, debutul lui Jose Mourinho pe banca turcilor.

cota2.ro

Exceptând duelurile cu amatori și cu echipe de liga a 2-a, FCSB a arătat horror în acest debut de sezon! Campioana României s-a impus în fața Corvinului și a luat Supercupa, apoi a bifat victorii cu modesta Virtus, echipă din San Marino pe care și o selecționată ad-hoc din fața blocului ar fi putut s-o încurce.

Când a venit momentul meciurilor mai serioase, FCSB a clacat inexplicabil! Visând la calificarea în Liga Campionilor, FCSB a început noul sezon cu două remize în fața unor adversari accesibili:

  • 1-1 cu U Cluj - FCSB a condus, dar a fost egalată;
  • 2-2 cu nou-promovata Slobozia - FCSB a condus de două ori, dar a fost egalată mereu.

Singurul motiv concret pentru care casele de pariuri s-au gândit s-o dea pe FCSB favorită e situația specială de la Tel Aviv. Maccabi are doar un meci oficial, victorie cu 2-0 în Supercupa cu Petach Tikva, iar lotul e, de fapt, mai mult un șantier. Cu jucători fie plecați la Olimpiadă, fie rămăași în afara Israelului din cauza situației de război.

Jose Mourinho e noul antrenor al lui Fenerbahce, iar ”Specialul” vrea să-și ducă echipa până în grupele de UCL. Desigur, formatul este unul nou, dar folosim încă termenul de ”grupe” pentru a explica mai bine potul final, acel sistem tip campionat pe care UEFA îl aplică pentru toate competițiile inter-cluburi începând cu acest sezon.

Fenerbahce n-are niciun meci oficial, dar n-ar trebui să fie o problemă într-un meci cu Lugano. Oricât de multe lucruri bune au făcut elvețienii în sezonul trecut, valoarea e de partea turcilor!

  • Fenerbahce vine după două victorii clare în amicale: 4-0 cu Strasbourg și 5-1 cu Hull;
  • Lugano a început bine și stagiunea curentă, succes cu 2-1, acasă, contra lui Grasshoppers;
  • Un amical mai important a avut Lugano în această vară, contra lui Inter - înfrângere cu 3-2;
  • În pregătirea noului sezon, Mourinho a avut și un adversar din Românie! Petrolul a pierdut cu 2-1 amicalul avut contra lui Fenerbahce.

Am jucat acest bilet la FAVBET!

Primești 100% BONUS la prima depunere din partea casei + 250 de LEI PARIU FĂRĂ RISC!

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI
FCSB vs Maccabi Tel Aviv
Pronostic:
X2
Cota
1.62
Lugano vs Fenerbahce
Pronostic:
2
Cota
1.75
Cota finala: 2.83
Profit: 18.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro