Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs Maccabi Tel Aviv

Superbet

FCSB - MACCABI TEL AVIV

In aceasta seara, de la ora 20:30, pe ”Stadionul Steaua”, FCSB primeste vizita celor de la Maccabi Tel Aviv, intr-un meci din cadrul turului II preliminar al UEFA Champions League. Meciul va fi condus de centralul maghiar, Gergo Bogar, un arbitru in varsta de 32 de ani care, in scurta sa cariera, a fost delegat la doar trei meciuri din cea mai importanta competitie inter-cluburi, toate in fazele preliminare. Partida retur dintre FCSB si Maccabi Tel Aviv se va disputa miercurea viitoare, la Budapesta, pe ”Bozsik Arena”.

FCSB: Stiri, statistici, analiza si informatii

Campioana en-titre a Romaniei s-a calificat in turul II preliminar al competitiei, dupa ce a trecut de Virtus, campioana din San Marino. Dupa 7-1 in tur, ”ros-albastrii” au lasat-o mai moale in mansa secunda, pe care au castigat-o doar cu 4-0.

cota2.ro

Trupa lui Charalambous a debutat in noul sezon din Superliga cu doua semi-esecuri! In meciul din prima etapa contra celor de la Universitatea Cluj, ”bucurestenii” au deschis scorul prin Musi (min. 51), insa s-au vazut egalati 6 minute mai tarziu, dintr-un penalty transformat de Nistor, cel care avea sa stabileasca si rezultatul final, 1-1.

In etapa a doua, FCSB s-a deplasat la Clinceni pentru meciul cu Unirea Slobozia, incheiat la egalitate, scor 2-2, dupa ce Olaru & Co. au condus atat cu 1-0, cat si cu 2-1. Scorul final a fost stabilit de pustiul Andrei Dorobantu, in urma unei executii magistrale de la marginea careului, reusita in minutul 90.

Daca trece de Maccabi, FCSB va intalni in turul urmator castigatoarea duelului Shamrock Rovers (Irlanda) - Sparta Praga (Cehia). Daca ”ros-albastrii” nu reusesc acest lucru, vor ajunge turul III al UEFA Europa League, acolo unde vor intalni pierzatoarea duelului FK Panevezys (Lituania) - Jagiellonia Bialystok (Polonia).

Pentru meciul din aceasta seara, tehnicianul campioanei va folosi, cel mai probabil, aceeasi formula ca in meciul cu Unirea Slobozia, cu mentiunea ca in locul lui Musi va aparea Alexandru Baluta.

MACCABI TEL AVIV: Stiri, statistici, analiza si informatii

Campioana Israelului se prezinta la aceasta confruntare cu un moral foarte bun, avand in vedere ca au incheiat fara infrangere seria de trei meciuri amicale: 5-0 vs Ruch, 0-0 vs Rakow si 2-0 vs Omonia.

Maccabi a disputat ultimul meci in urma cu 8 zile, la Tel-Aviv, acolo unde s-au impus cu 2-0 in SuperCupa contra celor de la Petach Tikva, gratie reusitelor semnate de Zahavi si Hozez.

”Galben-albastrii” au schimbat antrenorul la inceputul acestei luni, la carma echipei fiind adus sarbul Zarko Lazetic, fost tehnician pe banca celor de la Backa Topola, in perioada noiembrie 2021 - iunie 2024. 

Osher Davida, Ido Sharar, Dor Turgeman și Roy Revivo nu vor juca in partida cu FCSB, acestia fiind plecati la Paris, cu selectionata olimpica a Israelului. Mai mult decat atat, Milson nu va juca din pricina unui scandal cu sefii clubului, iar Cohen, din ultimele informatii aparute in presa, este pe cale sa paraseasca echipa.

E de asteptat ca Lazetic sa inceapa cu aceeasi formatie precum cea din meciul cu Tikva, un 4-3-3 cu un trio ofensiv format din Addo, Biton si veteranul Eran Zahavi, atacant care in ultimele doua sezoane din LIGAT HA'AL a marcat numai putin de 40 de goluri.

Istoricul meciurilor directe dintre FCSB si Maccabi Tel Aviv

Cele doua formatii nu s-au intalnit niciodata pana in prezent, aceasta fiind prima lor confruntare directa.

Echipe probabile: FCSB - Maccabi Tel Aviv

FCSB (4-2-3-1): Tarnovanu - Radunovic, Ngezana, Dawa, Antwi - Sut, Lixandru - Baluta, Olaru, Stefanescu - Popa

Maccabi Tel Aviv (4-3-3): Mishpati - Nachmias, Baltaxa, Shlomo, Davidzada - Kanichowsky, Van Overeem, Peretz - Biton, Zahavi, Addo

Concluzie & Pronostic

Se anunta un meci destul de disputat din punctul meu de vedere, iar faulturile ar trebui sa fie in numar destul de mare, mai ales daca privim putin stilul de arbitraj al centralului maghiar. In sezonul precedent din OTP Bank Liga (Campionatul Ungariei), Gergo Bogar a condus numai putin de 15 meciuri, in care a acordat numai putin de 72 de cartonase galbene si 3 cartonase rosii. In aceste jocuri, centralul meciului de diseara a dictat, aproximativ, 438 de faulturi, mai precis o medie de 29.20 faulturi per meci.

Tot in sezonul precedent, Gergo Bogar a condus trei meciuri in UEFA Conference League, doua meciuri la EURO U19, un meci in preliminariile UEFA Champions League si doua meciuri in preliminariile EURO 2024. In aceste 8 partide, centralul maghiar a inregistrat o medie de 4.13 cartonase galbene acordate per meci si o medie de 28.13 faulturi dictate per meci.

Pontul meu pentru meciul FCSB - Maccabi Tel Aviv este ”Peste 23.5 faulturi in meci”, la o cota de 1.85, disponibila pe Superbet.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FCSB vs Maccabi Tel Aviv
Pronostic:
Peste 23.5 faulturi in meci
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 8.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro