Ponturi Pariuri Fotbal Hermannstadt vs Unirea Slobozia

BETFAIR EXCHANGE

HERMANNSTADT - UNIREA SLOBOZIA

In aceasta seara, de la ora 19:00, pe ”Stadionul Municipal” din Sibiu, Hermannstadt primeste vizita celor de la Unirea Slobozia, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 3, din Superliga. Partida va fi condusa de Rares George Vidican, un arbitru care a fost la centru si la meciul CFR Cluj - Dinamo Bucuresti, din prima etapa a Superligii.

HERMANNSTADT: Stiri, statistici, analiza si informatii

Formatia lui Maldarasanu a debutat in acest sezon contra Universitatii Craiova, adversar in fata caruia a reusit sa obtina o remiza ”alba”, in urma unui joc in care a fost dominata la toate capitolele ofensive.

cota2.ro

In etapa a doua, Hermannstadt s-a deplasat pe ”Cluj Arena”, acolo unde a dat piept cu trupa lui Ioan Ovidiu Sabau, Universitatea Cluj, echipa care si-a adjudecat destul de clar cele trei puncte, dupa un meci controlat in totalitate, in special in prima parte.

Echipa din Sibiu s-a prezentat lamentabil in acest debut de sezon, in contradictoriu cu performantele din editia precedenta, atunci cand a inregistrat cea mai buna defensiva din campionat si a cedat doar de doua ori pe propria arena.

”Ros-negrii” ocupa pozitia a 8-a intr-un clasament al celor mai valoroase echipe din Superliga, cu o cota de piata de aproximativ 10.0 milioane de euro.

Tehnicianul celor de la Hermannstadt va miza in aceasta seara pe un clasic 4-4-2, cu Markovic si Chitu in linia ofensiva, doi atacanti care si-au pierdut mult din forma, insa care au demonstrat ca pot face oricand diferenta.

UNIREA SLOBOZIA: Stiri, statistici, analiza si informatii

Echipa lui Mihalcea este surpriza acestui inceput de sezon! Acestia au debutat in competitie contra Farului, echipa pe care au invins-o la limita, scor 1-0, dupa un gol marcat de un fost ”elev” al lui Gica Hagi, Florin Purece.

In runda precedenta, la Clinceni, Unirea Slobozia a intalnit campioana FCSB, formatie in fata careia a smuls in extremis o remiza, dupa o executie superba de la marginea careului, reusita de tanarul Andrei Dorobantu, in minutul 90.

”Galben-albastrii” s-au remarcat in aceste doua meciuri prin multa agresivitate in joc, dovada fiind cele 47 de tackling-uri reusite, cele 34 de faulturi comise, dar si cele 6 cartonase galbene incasate.

Unirea nu a aratat rau nici pe plan ofensiv, avand in vedere ca a intalnit ultimele doua campioane din Superliga. Acestia si-au creat 17 ocazii de gol si au cadrat numai putin de 6 suturi.

Sunt asteptate ceva modificari in formula de start fata de ultimul meci, cu francezul Jordan Gele in rol de numar 9 si cu Dorobantu, Purece si Afalna in rol de mijlocasi ofensivi.

Istoricul meciurilor directe dintre Hermannstadt si Unirea Slobozia

Cele doua formatii s-au intalnit in sezonul 2021-2022, atunci cand evoluau in liga secunda, dar si in editia precedenta a Cupei Romaniei. Hermannstadt a inregistrat trei victorii si un rezultat de egalitate in cele patru partide, defensiva acestora cedand doar de doua ori. 

Echipe probabile: Hermannstadt - Unirea Slobozia

Hermannstadt (4-4-2): Cabuz - Capusa, Bejan, Stoica, Oroian - Balaure, Ivanov, Murgia, Ianis Stoica - Markovic, Chitu

Unirea Slobozia (4-2-3-1): Rusu - Medina, Antoche, Pospelov, Serbanica - Lopez, Aganovic - Dorobantu, Purece, Afalna - Gele

Concluzie & Pronostic

Nu se anunta un meci usor pentru gazde, mai ales ca moralul a fost destul de afectat in urma primelor doua jocuri din campionat. Deasemena, ma astept ca Slobozia sa aiba destul de multe probleme pe plan defensiv, tinand cont in in meciurile cu Farul si FCSB au oprit numai putin de 58 de actiuni ofensive, respingand ”balonul” din suprafata de pedeaspsa. Slobozia este cea mai slaba echipe din Superliga, iar acest lucru ma astept sa se vada in meciul de azi. 

Hermannstadt-ul are nevoie de un succes pentru a iesi din zona ultimelor pozitii, iar handicapul asiatic de -0.25 pe acestia este o varianta excelenta, din punctul meu de vedere. Practic, mizam pe un succes al sibienilor, insa in cazul unei remize pierdem doar 50% din miza, iar ceilalti 50% ne revin in contul de jucator. 

Pontul meu pentru meciul Hermannstadt - Unirea Slobozia este ”Hermannstadt -0.25 Handicap Asiatic”, la o cota de 1.90, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Hermannstadt vs Unirea Slobozia
Pronostic:
Hermannstadt -0.25 Handicap Asiatic
Cota
1.90
1/2
Cota finala: 1.90
Profit: -5.00
Stake: 10
Status: 1/2 Pierdut

cota2.ro
cota2.ro