Ponturi Pariuri Fotbal Maccabi Tel Aviv vs FCSB

Superbet

Maccabi Tel Aviv și FCSB dispută astăzi, de la ora 21:00, manșa decisivă a turului 2 preliminar din Liga Campionilor. Maccabi Tel Aviv este cel mai titrat club din Israel. Sezonul trecut a cucerit titlul cu numărul 25. Stagiunea precedentă a avut o prestație lăudabilă și în competițiile europene. A fost oprită de Olympiakos în optimile Conference League.

Între timp, lucrurile s-au schimbat în rău. Maccabi nu mai poate juca acasă, din cauza războiului din regiune. Așadar, meciul de astăzi este programat pe teren neutru, la Budapesta. A avut loc o schimbare și la nivelul băncii tehnice. Robbie Keane, managerul care a adus titlul, a plecat. În locul lui a venit Zarko Lazetic. Acesta are o lună de când e în funcție, încă n-a reușit să își impună ideile. Cel mai mare minus îl reprezintă absențele din lot. Dor Turgeman, Roy Revivo, Osher Davida, Elad Madmon și Ido Shahar sunt plecați cu naționala Israelului la Jocurile Olimpice. 

cota2.ro

FCSB poate profita de situație, dar nici ea nu traversează un moment de grație. Campioana României are doar 2 puncte în cele 3 etape de campionat și vine după un eșec în fața Oțelului, acasă, scor 0-2. Partea bună este că staff-ul bucureștenilor a reușit să odihnească titularii. Inclusiv închizătorul Adrian Șut a fost recuperat și este așteptat în echipa de start diseară. Niciun fotbalist nu este accidentat sau suspendat. 

În manșa tur, disputată la București, FCSB și Maccabi Tel Aviv au remizat, scor 1-1. Cele mai interesante informații înaintea partidei decisive de la Budapesta:

• golurile din manșa tur au venit târziu. Biton a deschis scorul în minutul 71, din cauza unei mari erori în defensivă. FCSB a egalat prin Dawa, în minutul 76, cu o lovitură de cap

• FCSB a fost formația mai periculoasă în tur: 16-7 raportul ocaziilor de gol, 6-2 la șuturi pe poartă și 4-1 la cornere

• de la preluarea clubului de către Gigi Becali, FCSB a ajuns de 5 ori la loviturile de departajare într-o dublă manșă din cupele europene. Românii au mers mai departe de 3 ori

• FCSB a beneficiat de 2 penalty-uri în acest sezon. Ambele au fost transformate de Darius Olaru

• 32.30 milioane de euro valorează lotul lui FCSB. Cel al lui Maccabi Tel Aviv este cotat la 19.12 milioane.

• Maccabi Tel Aviv tocmai și-a pierdut cel mai valoros fotbalist din lot. Felicio Milson a semnat cu Steaua Roșie Belgrad. 

Cota pentru FCSB se califică după loviturile de departajare este @13.00

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Maccabi Tel Aviv vs FCSB
Pronostic:
FCSB se califică după lovituri de departajare
Cota
13.00
Cota finala: 13.00
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro