Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs Oțelul Galați

BETANO

FCSB - Oțelul Galați se joacă azi, de 22:00, într-o partidă care contează pentru etapa a 3-a din noul sezon al SuperLigii. Tot azi, dar de la 19:00, runda este deschisă de confruntarea Hermannstadt - Unirea Slobozia.

FCSB abordează duelul cu Oțelul fix între cele două manșe cu Maccabi Tel Aviv, din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. În urmă cu 3 zile, FCSB a remizat pe teren propriu, 1-1, după un meci în care timp de 60 de minute a evoluat extrem de modest.

cota2.ro

  • Cum returul cu Maccabi se joacă miercuri, 31 iulie, iar Gigi Becali a anunțat că obiectivul principal în acest start de sezon este calificarea în grupele Ligii Campionilor, este de așteptat ca FCSB să arate diferit ca echipă de start în meciul de azi.

În primul rând, Șut nu va fi folosit deloc din cauza accidentării suferite în partida cu Maccabi. Chiar dacă nu este ceva grav, staff-ul roș-albaștrilor a luat decizia de a-l menaja pentru a-l avea pe Șut la capacitate maximă în Liga Campionilor. Sunt așteptate modificări și în linia de apărare, cu Antwi și Kiki având șanse mari la titularizare, în timp ce ofensiva va fi și ea schimbată!

  • Pentru că Miculescu va fi titular cu Maccabi, Daniel Popa are șanse să-și păstreze locul de titular, în timp ce jucători precum Musi, Luis Phelipe sau Edjouma au și ei șanse de a prinde echipa de start.

Astfel, cum FCSB va alege ”rezervele” în câteva compartimente importante, Oțelul ar putea să fie echipa care va profita. La cât de slab a evoluat FCSB în toate meciurile mai tari de până acum, scoțând aici duelurile cu Virtus, nu excludem ca Galațiul lui Dorinel Munteanu să facă iar surpriza.

  • Oțelul Galați a câștigat ultima deplasare directă de la București! Oțelarii s-au impus cu 2-0 pe Arena Națională;
  • De altfel, sezonul trecut a adus egalitate perfectă între cele două echipe! O victorie de fiecare, mereu cu 2-0 și mereu pentru echipa din deplasare, și o remiză, în Cupă, scor 1-1.

Oțelul a început mult mai bine campionatul față de FCSB! Gălățenii au debutat cu succes, 3-2 la Botoșani, iar în runda precedentă au ținut-o în șah pe Farul, 0-0.

  • Înainte de confruntarea directă, Oțelul ocupă locul 5, cu 4 puncte, la 2 distanță de liderul Sepsi, singura echipă cu maximum de puncte după 2 runde;
  • FCSB se află pe locul 10, cu 2 puncte! FCSB și Rapid sunt singurele echipe care au început sezonul cu 2 remize consecutive obținute cu aceleași rezultate: 1-1 în etapa de debut și 2-2 în etapa a 2-a.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FCSB vs Oțelul Galați
Pronostic:
Egal la pauză
Cota
2.07
Cota finala: 2.07
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro