Ponturi Pariuri Fotbal Rapid Bucuresti vs Sepsi OSK

LasVegas

RAPID BUCURESTI - SEPSI OSK

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Arena Giulesti” din Bucuresti, Rapid primeste vizita celor de la Sepsi OSK, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 4, din Superliga. Partida va fi arbitrata de Marian Barbu, central delegat la primul joc din acest sezon. 

RAPID BUCURESTI: Stiri, statistici, analiza si informatii

Formatia lui Neil Lennon a avut parte de un start de sezon extrem de slab, cu doar doua puncte acumulate dupa primele etape si un golaveraj extrem de modest: 3 goluri marcate - 4 goluri primite.

cota2.ro

Dupa ”semiesecul” de la Arad, Rapid a primit vizita CFR-ului, adversar in fata caruia a reusit sa obtina in extremis un rezultat de egalitate, gratie reusitei lui Hasani din minutul 90+7.

In runda precedenta, ”vulturii visinii” au cedat cu 0-1 in meciul cu Petrolul Ploiesti, dupa un joc in care, desi au avut initiativa, nu au reusit sa fie eficienti in fata portii.

Rapid a aratat bine in ofensiva la fiecare joc, in special la suturile cadrate, capitol la care detin cea mai mare medie din Superliga (5.7 per meci).

Tehnicianul nord-irlandez va miza pe aceeasi formatie ca in meciul cu Petrolul, cu exceptia ca in locul suspendatului Gojkovic poate aparea tanarul Rares Pop, jucator fara minut jucat in aceasta editie.

SEPSI OSK: Stiri, statistici, analiza si informatii

Formatia din Sfantu Gheorghe a avut un debut de sezon aproape perfect in campionat, asta deoarece in primele trei runde a reusita sa adune numai putin de 7 puncte.

Elevii lui Bernd Storck au castigat partida cu Politehnica Iasi de pe teren propriu, scor 1-0, apoi s-au impus la Buzau, scor 2-1, meci in care au aratat excelent in prima parte, insa au cedat inexplicabil initiativa in partea secunda.

In etapa a treia au primit vizita celor de la Dinamo, echipa care s-a impus clar in aceasta runda in confruntarea cu Gloria Buzau, scor 4-1. Sepsi a obtinut doar un singur punct din acel joc, dupa ce Petru Neagu a reusit egalarea pentru ”caini” in ultimul sfert de ora.

”Alb-rosii” au aratat bine din punct de vedere defensiv, cedand doar de doua ori in acest debut de sezon. Mai mult decat atat, ”covasnenii” s-au remarcat prin acuratetea centrarilor trimise in careul advers (6.3 per meci), dar si prin numarul mare de dribling-uri reusite per meci (8.0).

Antrenorul german al oaspetilor nu poate miza in acest moment pe Cosmin Matei, jucator care a facut recurs dupa suspendarea de 6 luni pentru dopaj. In locul sau va aparea Debeljuh, jucator care va face schimb de pozitii cu Varga, jucatorul maghiar urmand sa evolueze in linia mediana.

Istoricul meciurilor directe dintre Rapid Bucuresti si Sepsi OSK

Cele doua formatii s-au intalnit de 11 ori in ultimii trei ani, fiecare reusind sa inregistreze cate trei victorii. Surprinzator, in cele 4 meciuri directe din editia precedenta de Superliga, Rapid nu a reusit sa se impuna nici macar o data, inregistrand doua remize si doua infrangeri.

Echipe probabile: Rapid Bucuresti - Sepsi OSK

Rapid Bucuresti (5-3-2): Siegrist - Braun, Iacob, Blazek, Ignat, Micovschi - Pop, Kait, Petrila - Jambor, Burmaz

Sepsi OSK (4-3-3): Niczuly - Otelita, Stefan, Ninaj, Ciobotariu - Alimi, Sota, Varga - Debeljuh, Coman, Kallaku

Concluzie & Pronostic

Ma astept la un meci controlat in mare parte de Rapid si la multe fragmentari din partea celor de la Sepsi, echipa care s-a remarcat in editia precedenta, cel putin in confruntarile cu ”giulestenii”, prin numarul mare de faulturi. Mai precis, in cele 4 jocuri directe, Sepsi a comis numai putin de 69 de faulturi, adica o medie de aproximativ 17.25 per meci.

Ultimul meci al celor de la Sepsi in deplasare, cu Marian Barbu la centru, a fost in urma cu aproximativ 9 luni, intr-un duel disputat la malul Dunarii contra Otelului Galati. Pe langa faptul ca s-au marcat 5 goluri si s-au inregistrat aproximativ 35 de ocazii de gol, am avut parte si de 39 de faulturi dictate de central, dintre care 24 in favoarea Otelului.

Pontul meu pentru meciul Rapid Bucuresti - Sepsi OSK este ”Sepsi OSK 14+ faulturi comise”, la o cota de 1.95, disponibila pe LasVegas!

Am jucat acest pariu pe LASVEGAS.ro!

Înregistrează-te și ai un BONUS INSTANT până la 900 de Lei la prima depunere!

Înregistrează-te AICI
Rapid Bucuresti vs Sepsi OSK
Pronostic:
Sepsi OSK 14+ faulturi comise
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro