Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.07

LasVegas

Malmo și Sparta Praga joacă în manșa tur din play-off-ul UEFA Champions League. Partida din Suedia e programată miercuri, 21 august, de la ora 22:00.

Se anunță o dublă echilibrată între două formații fizice cărora le place să ajungă des în careul advers. Pentru a ajunge aici, ambele formații au trecut de români. Suedezii au scos-o pe PAOK, antrenată de Răzvan Lucescu, în timp ce campioana Cehiei a eliminat-o pe FCSB.

cota2.ro

Malmo a început mai întâi în turul 2 preliminar, unde nu a avut emoții să treacă de Klaksvikar Itrottarfeleag, pe care a eliminat-o cu scorul general de 6-4. Apoi a venit PAOK în turul 3. A fost 2-2 în Suedia, 3-3 în Grecia, dar Malmo a dat lovitura în extra-time.

De cealaltă parte, Sparta a început cu Shamrock Rovers, în turul 2, pe care a învins-o cu scorul general de 6-2. Turul 3, cu FCSB,a fost mult mai complicat, dar de care a trecut cu 4-3 la general.

Interesant e că cele două formații s-au mai întâlnit de-a lungul istoriei. De două ori au fost meciuri amicale, unul chiar în februarie, câștigat de cehi cu 2-1. În 2014, Malmo și Sparta Praga s-au duelat în turul 3 preliminar din Champions League, Malmo fiind echipa care a mers mai departe.

  • 10 cornere cel puțin au fost în meciurile Spartei Praga din preliminariile UCL

LasVegas oferă la pronosticul „Peste 8,5 cornere” pentru Malmo - Sparta Praga o cotă de @1.57

Vitoria Guimaraes și Zrinjski sunt adversare în play-off-ul UEFA Conference League. Manșa tur e programată miercuri, 21 august, de la ora 19:45.

Lusitanii sunt mari favoriți la calificarea în grupe și au șanse bune să tranșeze calificarea încă din tur. Vitoria Guimaraes nu a pierdut cu nimeni în această vară.

Dacă punem la socoteală și meciurile din pregătire, lusitanii au 9 partide disputate până acum. În amicale au câștigat dueluri tari în fața unor adversari precum Rayo Vallecano sau Middlesbrough. În turul 3 preliminar din CL, Guimaraes a trecut de Zurich, pe care a învins-o cu 5-0 la general. Forma bună a portughezilor e arătată și de faptul că în cele nouă partide nu au primit niciun gol, dar au înscris 18.

De cealaltă parte, trupa din Bosnia a trecut în turul 3 de Botev Plovdiv, greu, cu scorul general de 3-2. În campionat, Zrinjski a jucat un singur meci din trei etape, pe care l-a câștigat însă cu 4-1 .

LasVegas oferă la pronosticul „1 solist” pentru Vitoria Guimaraes - Zrinjski o cotă de @1.32


Am jucat acest pariu pe LASVEGAS.ro!

Înregistrează-te și ai un BONUS INSTANT până la 900 de Lei la prima depunere!

Înregistrează-te AICI
Malmo vs Sparta Praga
Pronostic:
Peste 8,5 cornere
Cota
1.57
Vitoria Guimaraes vs Zrinjski
Pronostic:
1 solist
Cota
1.32
Cota finala: 2.07
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro