Ponturi Pariuri Fotbal Sparta Praga vs FCSB

UNIBET

SPARTA PRAGA - FCSB

In aceasta seara, de la ora 21:00, pe ”epet ARENA” din Praga, Sparta primeste vizita celor de la FCSB, intr-un meci din cadrul turului 3 preliminar, din UEFA Champions League. Partida va fi arbitrata de norvegianul Rohit Saggi, un central in varsta de 32 de ani, cu doar 13 meciuri conduse in cele trei competitii europene (Champions League, Europa League si Conference League).

SPARTA PRAGA: Stiri, statistici, analiza si informatii

Cehii si-au inceput aventura europeana din turul 2 preliminar, acolo unde au trecut fara prea mari emotii de Shamrock Rovers, cu scorul de 6-2 la general. 

cota2.ro

Formatia lui Friis Lars a inceput perfect si competitia interna, acolo unde a obtinut victorii pe linie in primele trei meciuri.

In cele 5 meciuri oficiale disputate in actualul sezon, Sparta Praga a marcat, de fiecare data, cate minim doua goluri, inregistrand o medie de 2.80 reusite per meci.

Sparta Praga are un lot cotat de site-urile de specialitate la aproximativ 72 de milioane de euro, de 2.25 ori mai valoros decat al trupei lui Charalambous. Cel mai valoros jucator al cehilor este Martin Vitík, fundas in varsta de doar 21 de ani, urmarit cu atentie de Napoli in prima parte a acestui an.

Tehnicianul danez al gazdelor a odihnit o buna parte din titulari la jocul de campionat cu Dukla Praga, iar diseara va miza pe un 3-4-3 cu Danek, Olatunji si fostul rapidist, Krasniqi, in linia ofensiva.

FCSB: Stiri, statistici, analiza si informatii

Formatia ”ros-albastra” a inceput preliminariile inca din primul tur, acolo unde a intalnit-o pe Virtus, echipa pe care a invins-o cu 11-1 la general.

In turul 2 situatia a fost una mai dificila, asta deoarece au dat piept cu Maccabi Tel-Aviv, campioana Israelului. In partida tur de la Bucuresti, cele doua formatii au incheiat la egalitate, scor 1-1, dupa un joc dominat in mare parte de campioana Romaniei.

Returul dintre Maccabi Tel-Aviv si FCSB s-a disputat in Ungaria, mai exact pe ”Bozsik Arena” din Budapesta, acolo unde jucatorii lui Charalambous au reusit sa se califice dupa un gol marcat de Baeten, in minutul 90 al jocului.

In campionat lucrurile au stat extrem de slab pentru FCSB, echipa care a debutat cu o remiza in actualul sezon, scor 1-1, in partida de pe teren propriu cu Universitatea Cluj. Dupa acest meci a urmat o noua remiza cu Unirea Slobozia, scor 2-2, dar si un esec dureros in etapa cu numarul 3, atunci cand au primit vizita Otelului Galati, formatie care s-a impus cu 2-0, dupa reusitele semante de Cisotti si Zivulic.

Antrenorul campioanei va miza in aceasta seara pe acelasi 4-2-3-1 folosit si in ultimul meci, cu mentiunea ca William Baeten isi poate face aparitia in flancul drept al ofensivei, in locul lui Marius Stefanescu, jucator criticat in termeni duri de patron dupa prestatiile modeste.

Istoricul meciurilor directe dintre Sparta Praga si FCSB

Cele doua formatii s-au intalnit ultima data in sezonul 2016-2017, mai exact in turul 3 preliminar al UEFA Champions League. Dupa 1-1 la Praga si 2-0 la Bucuresti, formatia numita ”Steaua” la acea vreme si antrenata la Laurentiu Reghecampf se califica in Play-Off, acolo unde era ”demolata” de Manchester City, scor 6-0 la general.

Echipe probabile: Sparta Praga - FCSB

Sparta Praga (3-4-3): Jensen - Vitik, Sorensen, Zeleny - Wiesner, Sadilek, Laci, De Albeniz - Danek, Olatunji, Krasniqi

FCSB (4-2-3-1): Tarnovanu - Cretu, Dawa, Ngezana, Radunovic - Sut, Lixandru - Baeten, Olaru, Baluta - Miculescu

Concluzie & Pronostic

Sparta Praga are clar prima sansa diseara si ma astept sa se impuna destul de clar. Tinand cont de aspectele prezentate in articol, de forma foarte buna a cehilor, nu m-ar mira absolut deloc daca acestia ar reusi sa castige aceasta mansa tur de o maniera categorica. Consider ca Sparta Praga are jucatori mult mai valorosi, iar FCSB a slabit destul de mult odata cu plecarea lui Florinel Coman, iar noile achizitii nu se ridica deloc la nivelul asteptat.

Pontul meu pentru meciul Sparta Praga - FCSB este ”Sparta Praga -1.25 Handicap Asiatic”, la o cota de 2.17, disponibila pe Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Sparta Praga vs FCSB
Pronostic:
Sparta Praga -1.25 Handicap Asiatic
Cota
2.17
Cota finala: 2.17
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro