Ponturi Pariuri Fotbal LASK Linz vs FCSB

GetsBet

LASK LINZ - FCSB

In aceasta seara, de la ora 20:00, pe ”Raiffeisen Arena” din Linz, LASK primeste vizita celor de la FCSB, intr-un meci din cadrul Play-Off-ului UEFA Europa League.

  • Partida va fi condusa de olandezul Allard Lindhout, un central in varsta de 36 ani, cu 196 de jocuri arbitrate in Eredivisie, insa cu doar 16 prezente pe plan european.

LASK LINZ: Stiri, statistici, analiza si informatii

”Alb-negrii” au incheiat editia precedenta pe pozitia a treia, la numai putin de 10 puncte distanta fata de campioana Sturm Graz, formatie care a intrerupt ”hegemonia” celor de la Salzburg.

cota2.ro

Austriecii abia isi incep parcursul european, pana in prezent avand doar trei meciuri oficiale, toate disputate in competitia interna.

LASK a debutat in Bundesliga cu un succes la Hartbert, scor 2-1, insa in urmatoarele doua jocuri, ambele pe propriul teren, nu a reusit sa acumuleze nici macar un punct, bifand infrangeri cu Altach (1-2) si RB Salzburg (0-1).

”The Lasklers” au un lot cotat de site-urile de specialitate la aproximativ 43.5 milioane de euro, cel mai valoros jucator fiind de departe atacantul croat, Marin Ljubicic, jucator crescut in academia celor de la Hajduk Split.

Thomas Darazs va utiliza, cel mai probabil, acelasi prim 11 folosit in ”derby-ul” cu RB Salzburg, jucand cu Jovicic si Horvath la ”inchidere” si cu Usor, Zulj si Pintor in rol de mijlocasi ofensivi, in spatele ”nouarului” Ljubicic.

FCSB: Stiri, statistici, analiza si informatii

”Ros-albastrii” au ratat principalul obiectiv pe plan european, dupa ce au cedat in mansa retur cu Sparta Praga din turul 3 preliminar al UEFA Champions League, scor 2-3, in urma unei prime reprize absolut mediocre, la finalul careia cehii conduceau cu 3-0, in urma reusitelor lui Birmancevic (x2) si Haraslin.

In campionat lucrurile merg extrem de slab pentru formatia lui Charalambous, aceasta clasandu-se in acest moment pe pozitia a 13-a, in urma infrangerii cu Politehnica Iasi, scor 0-1.

FCSB are doar un singur succes in competitia interna (3-2 vs Farul Constanta), iar lucrurile nu au mers deloc bine pe plan defensiv, primind doua goluri atat in duelul cu Unirea Slobozia, scor 2-2, cat si in partida de pe teren propriu contra Otelului Galati, joc incheiat cu succesul moldovenilor, scor 2-0.

Florin Tanase ar putea juca inca din primul minut contra celor de la LASK, asta dupa ce a evoluat aproximativ jumatate de ora in ultima etapa de campionat. Pantea si Octavian Popescu sunt si ei apti pentru acest meci, insa e greu de crezut ca le pot lua locul lui Cretu si Baluta in primul 11.

Tehnicianul campioanei va miza si el pe un 4-2-3-1, cu Sut si Lixandru in rol de mijlocasi defensivi, si cu Baluta, Olaru si Stefanescu in spatele lui Florin Tanase. Cretu, Dawa, Ngezana si Radunovic vor alcatui linia defensiva, in timp ce intre buturi se va afla titularul obisnuit, Stefan Tarnovanu.

Istoricul meciurilor directe dintre LASK Linz - FCSB

Cele doua formatii s-au intalnit intr-un meci amical disputat in luna ianuarie la Belek, castigat de ”ros-albastri” cu scorul de 3-1, gratie reusitelor semnate de Luis Phelipe, Florinel Coman si David Miculescu. 

Echipe probabile: LASK Linz - FCSB

LASK Linz (4-2-3-1): Lawal - Bogarde, Ziereis, Smolcic, Bello - Jovicic, Horvath - Usor, Zulj, Pintor - Ljubicic

FCSB (4-2-3-1): Tarnovanu - Cretu, Dawa, Ngezana, Radunovic - Sut, Lixandru - Stefanescu, Olaru, Baluta - Tanase

Concluzie & Pronostic

FCSB va avea un meci foarte dificil din punctul meu de vedere, tinand cont ca Linz este o formatie care ataca mult si are un public deosebit care impinge pur si simplu echipa de la spate, iar principalul pericol este atacantul central, Marin Ljubicic, cel care a marcat golul de onoare in amicalul disputat la inceputul anului. Golgeteter in editia precedenta si al doilea cel mai bun marcator in urma cu doua sezoane, ”varful” croat s-a prezentat modest in acest start de sezon, remarcandu-se extrem de putin in primele trei etape.

Defensiva FCSB-ului cedeaza meci de meci, iar programul aglomerat din ultima perioada si moralul destul de slab in urma ultimelor rezultate cred ca i-au afectat pe unii jucatori. Fundasii centrali gafeaza in multe momente, iar in fata unei echipe care e setata doar sa atace, ma astept ca Tarnovanu sa nu scape diseara fara gol primit. Merg pe mana ”nouarului” croat al gazdelor, care cred ca are sanse destul de mari sa o bage in ate.

Pontul meu pentru meciul LASK Linz - FCSB este ”Marin Ljubicic marcheaza minim un gol”, la o cota de 2.55, disponibila pe GetsBet.

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
LASK Linz vs FCSB
Pronostic:
Marin Ljubicic marcheaza minim un gol
Cota
2.55
Cota finala: 2.55
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro