Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.11

Fortuna

Shamrock Rovers - PAOK sunt adversare în play-off-ul Europa League. Returul pornește de la scorul de 0-4 și va lua startul joi, 29 august, de la ora 22:00.

PAOK e cu un pas în grupele Europa League după ce s-a impus cu scorul de 4-0 pe teren propriu în prima manșă disputată la Salonic. E o palidă consolare pentru trupa lui Răzvan Lucescu, care avea ca obiectiv calificarea în grupele UEFA Champions League. Deși e ca și calificată în UEL, formația elenă e în continuare favorită la victorie și în returul din Irlanda.

cota2.ro

Până acum, în sezonul 2024-2025, PAOK nu a pierdut niciun meci în timpul regulamentar. Singurul pas greșit a costat-o în turul 3 preliminar din Liga Campionilor, acolo unde a fost eliminată de Malmo după 4-3, rezultat stabilit în extra time, în returul de la Salonic.

În competiția internă, echipa lui Răzvan Lucescu merge ceas. Are maximum de puncte după două etape, în care le-a învins pe Panetolikos 2-0 și pe Panserraikos 3-2.

De cealaltă parte, irlandezii nu sunt în formă. Vin după două remize în ultimele două etape de campionat. Shamrock a început cupele europene în preliminariile Ligii Campionilor, dar a fost victima Spartei Praga, după ce reușise să treacă un tur, în care a întâlnit-o pe Vikingur. În play-off-ul UEL a ajuns cu emoții, după ce a eliminat-o pe Celje, 0-1 în deplasare și 3-1 acasă, victorie obținută în prelungiri.

  • 4,28 milioane de euro este cota de piață a lotului lui Shamrock Rovers
  • 98,15 milioane de euro este suma la care e evaluat lotul lui PAOK

Fortuna oferă la pronosticul „PAOK câștigă cel puțin o repriză” pentru Shamrock - PAOK o cotă de @1.31

Borac Banja Luka și Ferencvaros se luptă și ele pentru un loc pe tabloul principal din Europa League. Returul din Bosnia & Herțegovina este programat joi, 29 august, de la ora 22:00.

Ambele formații au intrat în cupele europene din preliminariile UCL, dar au fost eliminate rapid. Dacă pentru maghiari prezența în UEL e o palidă consolare, pentru bosniaci, calificarea în cea de a doua competiție europeană ar fi o performanță uriașă.

În turul din Ungaria a fost 0-0, iar șansele ca meciul retur să fie unul închis sunt destul de mari. Sub comanda lui Jansen, Ferencvaros joacă destul de prudent. Precedentele ei partide pe care le-a jucat atât în campionat, cât și în cupele europene au fost cu „sub 2,5 goluri marcate”. Cu toate astea, campioana Ungariei e o echipă în formă având în vedere că n-a pierdut decât un meci oficial. Același lucru se poate spune și despre campioana din Bosnia & Herțegovina, care a fost învinsă doar de PAOK Salonic, în turul 2 preliminar din Champions League (2-3, în deplasare, și 0-1, acasă).

Fortuna oferă la pronosticul „Sub 3,5 goluri” pentru Borac Banja Luka - Ferencvaros o cotă de @1.28

FCSB - LASK Linz e un alt meci programat în manșa a doua a play-off-ului Europa League. Confruntarea din Ghencea pornește de la scorul de 1-1 și se dispută joi, 29 august, de la 21:30.

Argumentul principal pentru care vom juca pronosticul de la acest meci este strâns legat de faptul că, în acest sezon, campioana României a adunat mai mereu multe cornere. Returul cu LASK Linz va fi al 12-lea meci oficial din acest sezon pe care îl dispută roș-albaștrii.

În 11 din ultimele 14 meciuri oficiale, trupa lui Elias Charalambous a beneficiat de cel puțin 4 cornere! Singurele dăți în care FCSB a avut mai puțin de 3,5 cornere a fost chiar la partida tur, disputată în deplasare, cu LASK Linz, și la alte două partide jucate pe teren străin, mai exact în San Marino, turul cu Virtus, din preliminariile UEFA Champions League, când FCSB s-a impus cu 7-1, și de returul cu Maccabi, câștigat cu 1-0.

  • 8 meciuri oficiale a jucat FCSB acasă în acest sezon, în toate a beneficiat de peste 3,5 cornere

Fortuna oferă la pronosticul „Peste 3,5 cornere gazdele” pentru FCSB - LASK Linz o cotă de @1.26


Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS FĂRĂ DEPUNERE 50 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Shamrock vs PAOK
Pronostic:
PAOK câștigă cel puțin o repriză
Cota
1.31
Borac Banja Luka vs Ferencvaros
Pronostic:
Sub 3,5 goluri
Cota
1.28
FCSB vs LASK Linz
Pronostic:
Peste 3,5 cornere gazdele
Cota
1.26
Cota finala: 2.11
Profit: 7.77
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro