Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.90

Casa Pariurilor

Crystal Palace și Manchester United sunt adversare în ultimul meci al zilei de sâmbătă, 21 septembrie, din Premier League. Partida de pe Selhurst Park e programată la ora 19:00.

Gazdele au un start slab de sezon. Nu au nicio victorie în acest debut de campionat. Au reușit totuși două rezultate bune în Cupa Ligii. După ce au trecut cu 4-0 de Norwich, înaintea acestui au câștigat cu QPR, scor 2-1. În Premier League însă, londonezii au doar două puncte în primele patru partide. Punctele au fost obținut în ultimele două etape, când au făcut 1-1 cu Chelsea și 2-2 cu Leicester.

cota2.ro

De cealaltă parte, Manchester United stă ceva mai bine. Echipa lui ten Hag are doar șase puncte și pentru că a pierdut partidele cu Brighton (1-2) și Liverpool (0-3). După pauza prilejuită de meciurile echipelor naționale, United a arătat mai bine. A câștigat cu Southampton, scor 3-0, și cu Barnsley 7-0.

Având în vedere forma de moment a celor două formații, cel mai probabil va fi un meci echilibrat. Cu toate acestea, Man United rămâne cu prima șansă și e de așteptat să fie echipa care să aibă inițiativa și să aducă mai multe mingi în careul advers.

Ba, mai mult, pentru echipa lui Erik ten Hag poate fi ziua revanșei, având în vedere că la ultima vizită pe Selhurst Park, Crystal Palace s-a impus cu 4-0.

  • 5 cornere minim a avut Manchester United în meciurile de campionat pe care le-a jucat

Casa Pariurilor oferă la pronosticul „Peste 3,5 cornere - oaspeții” pentru Crystal Palace - Manchester United o cotă de @1.30

Rayo Vallecano primește vizita lui Atletico Madrid în etapa a 6-a din LaLiga. Derbyul dintre cel două formații din capitala Spaniei se joacă diminică, 22 septembrie, de la ora 22:00.

Gazdele vor primi cu moral bun vizita lui Atleti. În etapa trecută au spart gheața și, după trei meciuri la rând fără succes, au învins-o cu 3-1 pe Osasuna. Rațiu a fost integralist și a marcat un gol. Va fi al treilea meci din acest campionat pe care Rayo îl va juca acasă după 1-2 cu Barcelona și 3-1 cu Osasuna.

  • 4 victorii are Rayo în ultimele 19 meciuri pe teren propriu
  • 7-6 este golaverajul echipei la care joacă și Andrei Rațiu

Atletico vine după un succes în Champions League, scor 2-1, cu RB Leipzig. În acest sezon, echipa lui Simeone nu a pierdut deloc. Are patru victorii și două egaluri. Pe teren străin, Atleti a făcut 2-2 la Villarreal și a câștigat la Bilbao, cu 1-0.

  • 16 meciuri la rând fără eșec are Atletico Madrid în fața lui Rayo
  • 7-0 pentru echipa lui Simeone a fost ultimul rezultat dintre cele două formații

Casa Pariurilor oferă la pronosticul „Atletico câștigă cel puțin o repriză” pentru Rayo - Atletico Madrid o cotă de @1.46


Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Crystal Palace vs Manchester United
Pronostic:
Peste 3,5 cornere - oaspeții
Cota
1.30
Rayo vs Atletico Madrid
Pronostic:
Atletico Madrid câștigă cel puțin o repriză
Cota
1.46
Cota finala: 1.90
Profit: 2.70
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro