Ponturi Pariuri Fotbal Girona vs Rayo Vallecano

UNIBET

GIRONA - RAYO VALLECANO

In aceasta seara, de la ora 20:00, pe ”Estadio Municipal de Montilivi”, Girona primeste vizita celor de la Rayo Vallecano, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 7, din La Liga.

  • Partida va fi condusa de Juan Martinez Munuera, central care in acest sezon a arbitrat numai putin de trei partide, in care a acordat 11 cartonase galbene, un cartonas rosu si a dictat numai putin de 72 de faulturi, mai precis o medie de 24 per meci.

GIRONA: Stiri, statistici, analiza si informatii

”Revelatia” editiei precedente de La Liga a inceput noul sezon cu un meci contra lui Betis, pe ”Estadio Benito Villamarin”, incheiat in cele din urma la egalitate, scor 1-1.

cota2.ro

Formatia lui Michel a bifat numai putin de patru infrangeri si doua victorii in urmatoarele 4 jocuri disputate in toate competitiile. Cel mai clar succes al ”alb-rosiilor” a fost obtinut in partida de pe teren propriu contra Osasunei, scor 4-0, meci in care oaspetii au inregistrat o singura ocazie de gol.

In ultima etapa de campionat, Girona a cedat pe ”Mestalla”, contra Valenciei, scor 0-2, in urma unui joc destul de modest, decis de doua suturi deviate ale fundasilor echipei oaspete, executii la care Paulo Gazzaniga nu a avut prea multe sanse sa intervina.

Girona s-a remarcat in acest start de sezon printr-un numar mare de pase precise per meci (475 - al treilea cel mai bun din campionat), printr-un numar mic de cartonase galbene incasate (10), printr-un procentaj excelent al posesiei per meci (57.2%) si printr-un numar foarte bun de tackling-uri per meci (18).

Tehnicianul gazdelor va reveni diseara la formula clasica cu trei atacanti, asta dupa ce in precedentul joc a utilizat un 4-4-2 care nu a dat deloc roade. Ofensiva va fi alcatuita din Tsygankov, Ruiz si Gil, jucatori care au marcat 50% din golurile echipei, din actuala stagiune.

RAYO VALLECANO: Stiri, statistici, analiza si informatii

Rayo vine dupa un sezon destul de modest, in care a avut emotii serioase privind retrogradarea, asta pentru ca s-a clasat pe primul loc deasupra ”liniei rosii”, la doar 5 puncte distanta de locurile care duceau in liga secunda.

Dupa un inceput bun de sezon, cu victorie la San Sebastian si remiza pe ”Colliseum Alfonso Perez”, ”Rayistas” s-au vazut invinsi in cele din urma, dupa o confruntare cu FC Barcelona pe ”Campo de Futbol de Vallecas”, scor 1-2.

Andrei Ratiu, jucator care s-a facut remarcat la EURO 2024, in special la partida Romaniei cu Ucraina de pe ”Allianz Arena”, a devenit titular de drept la Rayo, iar in ultimele doua jocuri, cu Osasuna si Atletico Madrid, si-a trecut in cont un gol si o pasa decisiva.

Clasata pe pozitia a 10-a in acest moment, ”Franjirrojos” au iesit in evidenta, in primele 6 etape, printr-un joc destul de dur, avand in vedere ca au inregistrat o medie de 15.5 faulturi comise per meci, cea mai mare din campionat.

Fara Espino si Mendez in confruntarea de diseara, Inigo Perez va utiliza aproximativ aceeasi formatie din meciul precedent, cu mentiunea ca la mijlocul terenului poate aparea Valentin in locul lui Unai Lopez, iar Camello il poate schimba pe Nteka, atacant fara reusita in aceasta editie.

Istoricul meciurilor directe dintre Girona si Rayo Vallecano

Meciurile directe dintre cele doua formatii au fost mereu spectaculoase, tinand cont ca in ultimele 9 confruntari s-au marcat cel putin doua goluri. Girona este neinvinsa in ultimele 5 meciuri contra lui Rayo, iar in sezonul trecut au reusit sa se impuna atat in meciurile de campionat (2-1 si 3-0), cat si in jocul din Cupa Regelui (3-1).

Echipe probabile: Girona - Rayo Vallecano

Girona (4-3-3): Gazzaniga - Martinez, Lopez, Blind, Gutierrez - Martin, Romeu, Herrera - Portu, Ruiz, Gil

Rayo Vallecano (4-2-3-1): Batalla - Ratiu, Lejeune, Mumin, Chavarria - Valentin, Ciss - Embarba, Palazon, Camello - Frutos

Concluzie & Pronostic

Pentru acest meci va propun o cota excelenta, la o valoare de cel putin doua ori mai mare decat la majoritatea caselor pariuri. Vorbim aici de Bryan Gil, jucator adus in aceasta vara sub forma de imprumut, de la Tottenham Hotspur. Tanarul spaniol s-a remarcat din plin in aceste prime 6 etape, iar calitatile sale sunt mai mult decat decente, fiind un jucator cu executie, cu dribling foarte bun si cu o contributie defensiva peste medie, avand in vedere ca este ”winger”.

Bryan Gil este jucatorul cu cele mai multe ocazii de gol din tabara Gironei, inregistrand in acest sezon de La Liga o medie de 2.88 per meci. Acesta are procentaj de 100% suturi cadrate in cele doua partide disputate de Girona pe propriul teren (4/4), lucru care denota faptul ca evolueaza cu mult mai putin presiune in fara propriilor suporteri decat o face pe teren strain, acolo unde desi si-a creat 9 oportunitati de a marca, nu a reusit sa cadreze nici macat un sut.

Pontul meu pentru meciul Girona - Rayo Vallecano este ”Bryan Gil 1+ suturi pe poarta”, la o cota de 2.55, disponibila pe Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Girona vs Rayo Vallecano
Pronostic:
Bryan Gil 1+ suturi pe poarta
Cota
2.55
Cota finala: 2.55
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro