Ponturi Pariuri Fotbal Parma vs Cagliari

Casa Pariurilor

PARMA - CAGLIARI

In aceasta seara, de la ora 21:45, pe ”Stadio Ennio Tardini”, Parma primeste vizita celor de la Cagliari, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 6, din Serie A.

  • Partida va fi condusa de Francesco Fourneau, central in varsta de 40 ani, cu doar 41 de meciuri arbitrate in Serie A. Duelul care incheie aceasta etapa va fi primul pentru el pe prima scena, asta dupa ce in luna august a fost delegat la mai multe jocuri din Serie B, respectiv Coppa Italia. 

PARMA: Stiri, statistici, analiza si informatii

Dupa un start bun de sezon, in care au obtinut 4 puncte din duelurile cu Fiorentina si AC Milan, Parma a aratat modest pe plan defensiv in urmatoarele trei etape, obtinand doar un punct norocos in ultima etapa cu Lecce, scor 2-2, confruntare in care au revenit de la 0-2, gratie reusitelor semnate de Almqvist (min. 90+3) si Hainaut (min. 90+6).

cota2.ro

Infrangerile formatiei ”gialloblu” din acest sezon au venit in urma a doua partide cu formatii aflate in partea de sus a clasamentului. La finalul lunii precedente au cedat in prelungiri cu Napoli, scor 2-1, asta desi au condus cu 1-0 pana in minutul 90+2, iar dupa pauza cauzata de meciurile echipelor nationale, Parma a primit vizita celor de la Udinese, formatie care, desi era condusa cu 2-0 la pauza de formatia la care evolueaza Man si Mihaila, a reusit sa intoarca scorul si sa se impuna cu 3-2.

Desi nu e o echipa care sa faulteze mult (9.8 faulturi comise per meci - a doua cea mai mica medie din campionat) si nici una care sa primeasca usor avertismente avertismente (1.4 cartonase galbene per meci - cea mai mica medie din Serie A), ”Gli Emiliani” sunt lideri la capitolul ”eliminari”, acestia incasand cartonasul rosu in ultimele trei etape, lucru care a dus la cedarea multor puncte.

Fabio Pecchia nu poate conta in aceasta seara pe Matteo Cancellieri, jucator care a primit rosu direct in ultima runda, dar nici pe Mateusz Kowalski, mijlocas care a suferit o ruptura a ligamentului incrucisat anterior la genunchiul drept in urma unui antrenament la selectionata U20 a Poloniei si care fi absent pentru o perioada lunga de timp (aproximativ 8-9 luni).

Tehnicianul italian va miza, cel mai probabil, pe acelasi prim 11 folosit in ultima runda, cu doi jucatori la ”inchidere” si cu un ”cvartet” in linio ofensiva, format din mijlocasii Man, Sohm si Mihaila, respectiv atacantul central Bonny.

CAGLIARI: Stiri, statistici, analiza si informatii

”I Sardi” au avut parte de un start dezamagitor de sezon, asta deoarece au inregistrat numai putin de doua remize si trei infrangeri in primele 5 etape. Moralul formatiei ”rossoblù” s-a imbunatatit putin in urma cu o saptamana, atunci cand au reusit sa se impuna la limita in 16-imile Cupei Italiei, scor 1-0, contra celor de la Cremonese, echipa aflata pe locul 6 in Serie B.

Formatia la care evolueaza si mijlocasul roman, Razvan Marin, vine dupa doua meciuri fara gol marcat, in care, total surprinzator, au inregistrat numai putin de 40 suturi, cadrand insa doar un procentaj de 17.5%. Acesta putea fi semnificativ mai mare daca ”Casteddu” nu devenea cea mai ghinionista echipa din primele etape ale noului sezon, ”denumire” obtinuta in urma celor 6 suturi trimise in barele portilor adverse.

”Insularii” au marcat un singur gol in aceasta editie de campionat, ocupand astfel prima pozitie intr-un clasament al celor mai slabe ofensive. Cu a doua cea mai mare medie de ocazii de gol per meci (17.0) si cu cea mai buna medie de cornere obtinute per meci (7.4), Cagliari s-a remarcat si printr-un numar mare de faulturi comise (77), avand astfel a treia cea mai mare medie din Serie A (15.4).

Mateusz Wieteska si Matteo Prati nu vor putea evolua in aceasta seara, insa acest lucru nu ii da nici cea mai mica bataie de cap lui Davide Nicola, deoarece acestia nu aveau statut de titulari si prindeau destul de greu minute in jocurile din campionat.

Tehnicianul lui Cagliari va miza din nou pe o formula cu trei fundasi centrali in fata lui Scuffet, fostul goalkeeper al celor de la CFR Cluj. La mijlocul terenului vor fi aceeasi 5 jucatori ca si in runda precedenta, cu mentiunea ca Gianluca Gaetano ii poate lua locul lui Antoine Makoumbou, iar in atac, Piccoli va face echipa cu Lapadula, jucator care are sanse mari sa inceapa ca titular, asta deoarece angolezul Zito Luvumbo a dezamagit in debutul sezonului, cadrand un singur sut pe poarta in 378 de minute.

Istoricul meciurilor directe dintre Parma si Cagliari

Cele doua formatii s-au intalnit ultima data in sezonul 2022-2023, atunci cand, in semifinalele Play-Off-ului de promovare in Serie A, Cagliari a reusit sa se impuna in dubla mansa cu scorul de 3-2, calificandu-se astfel in ultimul act, acolo unde avea sa obtina biletele pentru accederea in prima liga.

Echipe probabile: Parma - Cagliari

Parma (4-2-3-1): Suzuki - Del Prato, Balogh, Osorio, Coulibaly - Bernabe, Sohm - Man, Hernani, Mihaila - Bonny

Cagliari (3-5-2): Scuffet - Zappa, Mina, Luperto - Zortea, Deiola, Marin, Gaetano, Augello - Piccoli, Lapadula

Concluzie & Pronostic

Pontul meu il are in prim-plan pe Valentin Mihaila, jucator cu o viteza nemaipomenita, cu un dribling excelent si care, in urma evolutiilor din ultimele doua sezoane, detine rol de bun finalizator, conform site-urilor de specialitate. Acest lucru este destul de greu de gasit la un mijlocas de banda, care nu a aratat deloc rau in primele 5 etape din acest sezon, inregistrand o medie de 2.99 ocazii de gol per 90 de minute de joc.

Valoarea cotei pentru un sut cadrat de fostul jucator al Universitatii Craiova este foarte buna din punctul meu de vedere si consider ca are sanse mari sa-l puna la treaba pe Scuffet, tinand cont ca echipa oaspete se apara in trei fundasi, foarte lenti de altfel, dar si cu doi mijlocasi laterali care coboara greu in sprijinul defensivei si care nu stau deloc bine la capitolul viteza. Asadar, consider ca Mihaila isi poate face de cap in banda, iar in urma unor contre taioase poate aparea chiar pe lista marcatorilor.

Pontul meu pentru meciul Parma - Cagliari este ”Valentin Mihaila 1+ suturi pe poarta”, la o cota de 2.00, disponibila pe Casa Pariurilor.

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Parma vs Cagliari
Pronostic:
Valentin Mihaila 1+ suturi pe poarta
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 10.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro