Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.14

Superbet

Barcelona intalneste pe Young Boys Berna in runda a doua din Liga Campionilor.

In pauza competitionala Barcelona l-a adus pe Hansi Flick, un antrenor care a castigat Liga Campionilor cu Bayern in 2020. Dupa aceea a castigat Super Cupa Europei si Cupa Mondiala a Cluburilor in acelasi an.

cota2.ro

In Spania el continua sa adune rezultate. In La Liga are sapte victorii, si nu numai atat, dar scoate ce este mai bun din Robert Lewandowski, cu care se cunoaste de pe vremea cand juca la Bayern. Varful polonez are deja sapte goluri si doua pase de gol, si desigur ca va incerca sa inscrie si in acest meci.

Si Young Boys au schimbat antrenorul, aducandu-l pe Patrick Rahmen, dar acesta nu a avut un start prea bun. Echipa elvetiana se afla pe locul 11 din 12 in campionat.

Ca sa ajunga aici, Young Boys a eliminat-o pe Galatasaray, dar a primit doua goluri si a scapat cu fata curata in urma a sase mari ocazii de gol avute de echipa turca. Apoi a jucat cu Aston Villa in prima etapa si am vazut ce s-a intamplat. Cu un adversar de un cu totul alt nivel, elvetienii nu au putut face fata, pierzand cu 3-0.

Barcelona ar trebui sa castige fara prea mari probleme. Pentru ca a pierdut primul meci (2-1 la Monaco), spaniolii ar trebui sa fie motivati, iar elvetienilor le va fi greu sa faca fata presiunii impuse de Barcelona.

In meciurile de pe teren propriu, catalanii au o diferenta xG de +6.2 si si-au limitat adversarii la numai 0.73 xG in medie per meci. 

Arsenal primeste vizita lui PSG intr-un mare derby din a doua runda a Ligii Campionilor.

Arsenal a terminat la egalitate primul meci din noul format al ligii, 0-0 la Atalanta. Dat fiind faptul ca portarul Raya a aparat un penalty si apoi mingea sutata imediat dupa, se poate spune ca mai degraba a castigat un punct, decat ca a pierdut doua puncte.

Arsenal a castigat patru meciuri si a terminat de doua ori la egalitate pana acum in Premier League, aflandu-se pe locul trei in clasament.

PSG a inceput noul sezon al Ligii Campionilor cu o victorie in urma unui autogol venit pe final de meci (1-0 cu Girona). PSG a dominat fara sa reuseasca sa inscrie, dar portarul oaspetilor le-a facut pur si simplu un cadou.

Echipa franceza a castigat cinci meciuri si a facut un egal pana acum in Ligue 1 si conduce in clasament la golaveraj in fata lui Monaco.

Arsenal a condus cu 2-0 in deplasare la Leicester in ultima etapa de campionat, si a fost egalata, fiind cat pe ce sa se aleaga doar cu un punct, dar a reusit sa inscrie de doua ori in ultimele minute de joc. Va fi foarte interesant de vazut cum se va descurca cu PSG.

Dupa ce a pierdut puncte in primul meci, Arsenal are nevoie de o victorie si este posibil sa o obtina.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Barcelona vs Young Boys Berna
Pronostic:
Pauza/Final 1/1
Cota
1.38
Arsenal vs PSG
Pronostic:
1X + peste 1.5 goluri
Cota
1.55
Cota finala: 2.14
Profit: 5.70
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro