Ponturi Pariuri Fotbal Bournemouth vs Arsenal

WINNER

BOURNEMOUTH - ARSENAL

In aceasta seara, de la ora 19:30, pe ”Vitality Stadium”, Bournemouth primeste vizita celor de la Arsenal, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 8, din Premier League.

  • Partida va fi condusa de Robert Jones, central care a arbitrat numai putin de cinci partide in acest sezon de Premier League, printre care Newcastle United - Tottenham, Brighton - Nottingham Forest sau Aston Villa - Manchester United. La cele cinci delegari, englezul a acordat 29 de cartonase galbene, respectiv 2 cartonase rosii si a dictat numai putin de 124 de faulturi.

BOURNEMOUTH: Stiri, statistici, analiza si informatii

”Boscombe” ocupa pozitia a 13-a in Premier League, cu 8 puncte acumulate dupa primele 7 partide. In runda precedenta, acestia au cedat la limita pe ”King Power Stadium”, contra lui Leicester, scor 0-1.

cota2.ro

In cele trei meciuri disputate pe teren propriu, ”ciresele” au bifat o remiza (1-1 vs Newcastle), un esec (0-1 vs Chelsea) si o victorie (3-1 vs Southampton).

Liverpool le-a administrat cea mai dura infrangere celor de la Bournemouth, din acest sezon! ”Cormoranii” s-au impus la scor de ”forfeit” in confruntarea de pe ”Anfield”, dupa reusitele semnate de Luis Diaz (min. 26 / min. 28) si Darwin Nunez (min. 37).

Andoni Iraola nu are probleme de efectiv si poate alinia cel mai bun 11 in partida din aceasta seara, una in care va folosi, cel mai probabil, o formula cu doi ”inchizatori” si cu trei mijlocasi de profil ofensiv in spatele ”varfului”.

ARSENAL: Stiri, statistici, analiza si informatii

”Vice-campioana” editiei precedente a inceput bine si noul sezon, iar in acest moment se claseaza pe locul al treilea, la doar o lungime distanta de prima pozitie, ocupata in acest moment de formatia lui Arne Slot.

”Tunarii” sunt fara infrangere in acest sezon, in toate competitiile! ”Alb-rosii” au bifat numai putin de 7 victorii si 3 remize in partidele din Premier League, EFL Cup si UEFA Champions League.

La ultima deplasare din campionat, Arsenal a remizat cu Manchester City, scor 2-2, dupa un meci in care au jucat in inferioritate numerica din finalul primei reprize, dupa eliminarea belgianului Leandro Trossard, trimis la cabine dupa cumulul de cartonase galbene.

Arteta va apela la clasicul 4-3-3 si in aceasta seara, insa cu multe modificari, tinand cont ca Odegaard, Tierney si Zinchenko sunt accidentati. Mai mult decat atat, Havertz, Martinelli, Saka, Timber si White sunt inca incerti, dar se pare ca pot evolua in aceasta confruntare.

Istoricul meciurilor directe dintre Bournemouth si Arsenal

”Tunarii” sunt neinvinsi in ultimele 9 partide oficiale contra ”cireselor”, inregistrand numai putin de 8 succese si un rezultat de egalitate. 

Echipe probabile: Bournemouth - Arsenal

Bournemouth (4-2-3-1): Kepa - Smith, Zabarnyi, Senesi, Kerkez - Cook, Christie - Semenyo, Kluivert, Tavernier - Evanilson

Arsenal (4-3-3): Raya - Timber, Saliba, Gabriel, Calafiori - Rice, Partey, Merino - Saka, Havertz, Trossard

Concluzie & Pronostic

Tehnicianul oaspetilor va avea un meci destul de dificil, asta deoarece multi jucatori au evoluat la echipele nationale in ultimele doua saptamani, iar unii revin dupa accidentari musculare. Mai mult decat atat, in ultimul an, Bournemouth a cedat doar o singura data la mai mult de doua goluri diferenta pe propriul teren (0-4 vs Liverpool in runda 21 din sezonul 2023/2024). 

Ma astept la un joc echilibrat in unele momente, un deznodamant asteptat, insa nu la o diferenta majora de scor. Consider ca Arsenal se va impune la limita sau la maxim doua goluri diferenta. Pe Winner avem posibilitatea de a miza pe un astfel de pariu in sectiunea ”Handicap”.

Pontul meu pentru meciul Bournemouth - Arsenal este ”Arsenal: Marja castigatoare - 1 sau 2 goluri”, la o cota de 2.09, disponibila pe Winner.

Am jucat acest pariul la WINNER!

ÎNREGISTREAZĂ-TE online și primești 700 de Lei BONUS + 100 de Lei FREEBET

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI
Bournemouth vs Arsenal
Pronostic:
Arsenal: Marja castigatoare - 1 sau 2 goluri
Cota
2.09
Cota finala: 2.09
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro