Ponturi Pariuri Fotbal Aston Villa vs Bologna

BETFAIR SPORTSBOOK

ASTON VILLA - BOLOGNA

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Villa Park” din Birmingham, Aston Villa primeste vizita celor de la Bologna, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 3, din UEFA Champions League.

  • Partida va fi condusa de portughezul João Pedro Silva Pinheiro, central cu numai putin de 9 partide arbitrate in acest sezon, in care a acordat 44 de cartonase galbene si a dictat aproximativ 220 de faulturi.

ASTON VILLA: Stiri, statistici, analiza si informatii

”The Villans” ocupa pozitia a 4-a in Premier League, la doar 4 puncte distanta de Liverpool, actualul lider din competitie. In ultima runda de campionat, ”leii” s-au impus cu 3-1 pe ”Craven Cottage” in duelul cu Fulham, scor 3-1.

cota2.ro

Formatia lui Unai Emery a debutat cu dreptul in UEFA Champions League, impunandu-se la scor de ”forfeit” in partida din deplasare contra celor de la Young Boys. Golurile acestora au fost semnate de Tielemans (min. 27), Ramsey (min. 38) si Onana (min. 86).

In etapa a doua din noul format al Ligii, Aston Villa a primit vizita celor de la Bayern Munchen, formatie neinvinsa pana la acea confruntare. Englezii s-au impus la limita, scor 1-0, insa asta datorita lui Emiliano Martinez, goalkeeper care a bifat numai putin de 7 interventii.

Spaniolul de pe banca gazdelor va miza pe acelasi prim 11 utilizat in ultimul joc de campionat, cu Tielemans si Onana in rol de ”inchizatori”, si cu Ramsey, Rogers si Ramsey in spatele golgeterului Ollie Watkins.

BOLOGNA: Stiri, statistici, analiza si informatii

Dupa un sezon precedent excelent, Bologna face fata cu greu meciurilor din trei in trei zile, iar rezultatele din ultima perioada sunt destul de slabe, in special in campionat, acolo unde dupa 8 etape ocupa un modest loc 12.

Italienii au debutat cu o remiza in noul format al UEFA Champions League, 0-0 contra lui Shakhtar Donetsk. In etapa precedenta au mers pe ”Anfield” pentru meciul cu Liverpool, unul in care, desi si-au creat mai multe ocazii de gol, nu au reusit sa marcheze si au pierdut in cele din urma cu scorul de 0-2.

In cele 10 partide disputate in acest sezon, in toate competitiile, formatia ”rossoblu” nu a bifat decat un singur succes, 2-1 pe ”Brianteo” contra celor de la Monza. Mai mult decat atat, in cele 5 deplasari au inregistrat o medie de 2.00 goluri primite per meci.

Vincenzo Italiano ii are incerti pe Aebischer, Cambiaghi, El Azzouzi si Ferguson, iar sansele pentru ca acestia sa fie titulari in aceasta seara sunt destul de mici. Totusi, italianul are un lot numeros si are multe solutii bune in alcatuirea formulei de start.

Istoricul meciurilor directe dintre Aston Villa si Bologna

Cele doua formatii nu s-au intalnit niciodata pana in prezent, aceasta fiind prima lor confruntare directa.

Echipe probabile: Aston Villa - Bologna

Aston Villa (4-2-3-1): Martinez - Konsa, Carlos, Torres, Digne - Onana, Tielemans - Bailey, Rogers, Ramsey - Watkins

Bologna (4-1-4-1): Skorupski - Posch, Beukema, Lucumi, Miranda - Freuler - Orsolini, Urbanski, Moro, Ndoye - Dallinga

Concluzie & Pronostic

Ollie Watkins a avut un sezon precedent de Premier League absolut colosal, reusind numai putin de 19 goluri si 13 pase decisive in 37 de partide. In actuala editie din UEFA Champions League, atacantul lui Aston Villa a reusit sa ofere un assist in jocul cu elvetienii de la Young Boys, confruntare in care a avut si un gol anulat de sistemul VAR, in urma unui hent. 

Partida cu Bologna ar trebui sa fie una in care Aston Villa sa-si poata face jocul, mai ales ca adversarii sunt cu moralul la pamant dupa startul dezastruos de sezon. Ma astept ca Watkins sa iasa in evidenta diseara, fie printr-o minge trimisa in plasa, fie printr-o pasa de gol livrata unui coechipier. Cota este una excelenta pe Betfair, tinand cont ca la alte case o gasim chiar sub 1.70.

Pontul meu pentru meciul Aston Villa - Bologna este ”Ollie Watkins marcheaza sau ofera o pasa decisiva”, la o cota de 2.00, disponibila pe Betfair Sportsbook, in ”Cote Marite”.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Aston Villa vs Bologna
Pronostic:
Ollie Watkins marcheaza sau ofera o pasa decisiva
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: In desfasurare

cota2.ro
cota2.ro