Ponturi Pariuri Fotbal FC Barcelona vs Bayern Munchen

UNIBET

FC BARCELONA - BAYERN MUNCHEN

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Estadi Olimpic Lluis Companys”, FC Barcelona primeste vizita celor de la Bayern Munchen, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 3, din UEFA Champions League.

  • Partida va fi condusa de Slavko Vincic, central cu numai putin de 7 partide arbitrate in acest sezon, in care a acordat 30 de cartonase galbene si a dictat circa 167 de faulturi. In urma cu aproximativ 9 zile, slovenul a ”impartit dreptatea” in partida Germania - Olanda, din UEFA Nations League, confruntare incheiata cu succesul la limita al gazdelor, scor 1-0.

FC BARCELONA: Stiri, statistici, analiza si informatii

”Catalanii” sunt lideri in LaLiga, cu 27 de puncte acumulate in primele 10 etape. Acestia au numai putin de 3 puncte avans fata de rivala Real Madrid, formatie pe care o vor intalni in urmatoarea runda de campionat, pe ”Estadio Santiago Bernabeu”.

cota2.ro

”Blaugrana” au acumulat doar 3 puncte in primele doua jocuri din noul format al UEFA Champions League! Barcelona a debutat cu o infrangere la Monaco, scor 1-2, meci in care au evoluat cu un om mai putin inca din minutul 11. Succesul a venit la inceputul acestei luni, intr-o confruntare cu elvetienii de la Young Boys, castigata categoric de ”ros-albastri”, scor 5-0.

Hansi Flick nu va putea miza la acest joc pe Araujo, Bernal, Christensen, Torres si Ter Stegen. Mai mult decat atat, Eric Garcia nu e refacut in totalitate si are sanse mari sa rateze intalnirea cu germanii din aceasta seara, tinand cont ca nici nu a fost inclus in lot pentru duelul cu Sevilla.

Tehnicianul gazdelor va miza din nou pe formula preferata, una cu trei mijlocasi ofensivi care-l vor sustine pe atacantul polonez, Robert Lewandowski. Intre buturi va fi titular Pena, asta deoarece Szczesny nu e inca la 100%, iar in fata apararii sunt sanse mari sa apara De Jong, olandezul fiind recuperat complet dupa accidentare.

BAYERN MUNCHEN: Stiri, statistici, analiza si informatii

”Bavarezii” sunt lideri in competitia interna, cu numai putin de 17 puncte acumulate dupa primele 7 etape, la egalitate cu formatia lui Marco Rose, RB Leipzig. In ultima runda de campionat, ”Die Roten” au spulberat-o pe Stuttgart cu 4-0, meci in care Harry Kane a reusit un hattrick.

Echipa lui Vincent Kompany a debutat in Liga Campionilor cu un succes istoric contra croatilor de la Dinamo Zagreb, scor 9-2. In acea partida, gazdele au cadrat numai putin de 19 suturi, iar golgeterul englez adus de la Tottenham a punctat de 4 ori, fiind in acest moment golgeterul competitiei.

In etapa a doua, Bayern Munchen s-a deplasat la Birmingham pentru meciul cu Aston Villa, unul pierdut surprinzator de germani, scor 0-1, asta desi au controlat clar partida. Omul meciului a fost desemnat Emiliano Martinez, goalkeeper care a avut numai putin de 7 interventii salvatoare.

Chiar daca nu poate conta pe Stanisic, Pavlovic, Boey, Ito sau Buchmann, tehnicianul belgian are inlocuitori mult mai valorosi. Acesta va miza pe aceeasi formula utilizata in ultima partida de campionat, cu mentiuna ca la ”inchidere” va aparea Palhinha in locul lui Pavlovic, jucator care si-a clavicula in duelul cu ”svabii”.

Istoricul meciurilor directe dintre FC Barcelona si Bayern Munchen

Cele doua formatii s-au intalnit de 5 ori in ultimii patru ani, iar germanii au reusit sa se impuna de fiecare data, de 4 ori chiar fara sa incaseze gol. Cea mai dura infrangere a Barcelonei contra celor de la Bayern Munchen dateaza din august 2020, atunci cand pe ”Estadio Da Luz” din Lisabona, in ”sferturile” UEFA Champions League, ”bavarezii” se impuneau cu un neverosimil 8-2. 

Echipe probabile: FC Barcelona - Bayern Munchen

FC Barcelona (4-2-3-1): Pena - Kounde, Pau Cubarsi, Inigo Martinez, Balde - De Jong, Pedri - Yamal, Dani Olmo, Raphinha - Lewandowski

Bayern Munchen (4-2-3-1): Neuer - Laimer, Upamecano, Kim, Davies - Kimmich, Joao Palhinha - Olise, Muller, Gnabry - Kane

Concluzie & Pronostic

Anticipez un meci deschis, cu multe faze de poarta, multe suturi cadrate, dar si multe reusite. Ambele echipe trec printr-o forma foarte buna, iar Robert Lewandowski si Harry Kane au bifat niste cifre excelente in precedentele etape. In ultimele 6 meciuri disputate in toate competitiile, ”Lewa” a punctat de 10 ori, obiectiv bifat si in ultimele 6 dueluri jucate de formatia sa pe propriul teren. Kane a fost putin mai absent in unele partide disputate de Bayern, insa asta nu l-a impiedicat pe englez sa puncteze de 12 ori in ultimele 8 confruntari. Consider ca ambii au sanse sa marcheze in aceasta seara, asa ca am ales sa mizez ei pe la o cota foarte buna.

Pontul meu pentru meciul FC Barcelona - Bayern Munchen este ”Robert Lewandowski si Harry Kane sa inscrie”, la o cota de 5.75, disponibila pe Unibet, in rubrica ”Cote Marite”.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
FC Barcelona vs Bayern Munchen
Pronostic:
Robert Lewandowski si Harry Kane sa inscrie
Cota
5.75
Cota finala: 5.75
Profit: 47.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro