Ponturi Pariuri Fotbal Germania vs Olanda

UNIBET

GERMANIA - OLANDA

In aceasta seara, de la ora 21:45, pe ”Allianz Arena” din Munchen, Germania primeste vizita Olandei, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 4, din UEFA Nations League.

  • Partida va fi condusa de slovenul Slavko Vincic, central prezent la EURO 2024, acolo unde a arbitrat duelurile Ungaria - Elvetia si Spania - Italia, din faza grupelor, respectiv partida Spania - Franta, din semifinalele competitiei. 

GERMANIA: Stiri, statistici, analiza si informatii

”Die Mannschaft” au inceput aventura din UEFA Nations League cu o victorie clara contra Ungariei, scor 5-0, dupa care a urmat o remiza spectaculoasa cu Olanda, scor 2-2, respectiv un succes la limita in ultimul joc, 2-1 vs Bosnia si Hertegovina.

cota2.ro

Marele regret al germanilor ramane insa EURO 2024, turneu parasit ”prematur”, in faza sferturilor de finala, dupa o confruntare cu Spania care s-a decis in minutul 119, dupa un gol decisiv semnat de Mikel Merino, actualul jucator al celor de la Arsenal.

Nemtii detin a doua cea mai buna ofensiva din UEFA Nations League (9 goluri marcate), au cele mai multe ocazii mari de gol inregistrate in primele 3 etape (17), ocupa locul secund intr-un clasament al celor mai bune posesii (63.0%) si au a treia cea mai mare medie de ocazii de gol per meci (18.7).

Dupa retragerile din nationala ale unor jucatori importanti, precum Muller, Kross, Neuer sau Gundogan, selectionerul Julian Nagelsmann se confrunta si cu multe probleme legate de accidentari, cea mai mare fiind absenta de lunga durata a lui Ter Stegen, portar care a suferit o ruptura a tendonului rotulian in partida Villarreal - FC Barcelona.

Tehnicianul ”panzerilor” va miza diseara, cel mai probabil, pe acelasi prim 11 folosit in partida de la Zenica. Nubel va fi titular intre buturi, Gross si Andrich vor evolua in fata defensivei, in timp ce Undav, Gnabry si Wirtz vor juca in spatele lui Kleindienst, atacantul celor de la Monchengladbach.

OLANDA: Stiri, statistici, analiza si informatii

Ajunsa pana in semifinale la EURO 2024, acolo unde a fost eliminata dramatic de Anglia, ”portocala mecanica” a debutat in Nations League cu un succes clar contra Bosniei, scor 5-2, dupa care au urmat doua remize cu Germania (2-2) si Ungaria (1-1).

Olanda s-a remarcat in aceste jocuri printr-o ofensiva foarte buna (8 goluri marcate), prin foarte multe ocazii mari de gol inregistrate (15), printr-o posesie excelenta (63.0%) si printr-o medie mare de lovituri de colt per meci (7.3).

Ronald Koeman a fost criticat pentru selectia din aceasta luna, asta deoarece a lasat mai multi jucatori in afara lotului, precum Nathan Ake, Jurrien Timber, Jan Paul van Hecke, Jordan Teze, Jerdy Schouten, Georginio Wijnaldum, Steven Bergwijn, Noa Lang sau Memphis Depay.

Problema majora pentru meciul din aceasta seara va fi absenta capitanului Virgil van Dijk, jucatorul lui Liverpool fiind eliminat in partida de la Budapesta, dupa ce a primit doua cartonase galbene in decurs de doar doua minute.

In aceste conditii, selectionerul oaspetilor va miza pe aceeasi formula utilizata in ultimul joc, cu mentiunea ca in centrul defensivei va evolua fundasul celor de la Manchester United, Matthijs de Ligt.

Istoricul meciurilor directe dintre Germania si Olanda

Cele doua selectionate s-au intalnit de numai putin de 15 ori in ultimii 24 de ani, iar golurile au lipsit doar o singura data, mai exact in amicalul de pe ”Amsterdan Arena”, disputat in noiembrie 2012. De atunci si pana in prezent s-au disputat sapte partide directe, iar in 6 dintre ele am avut parte de goluri marcat in ambele porti.

Echipe probabile: Germania - Olanda

Germania (4-2-3-1): Nubel - Mittelstadt, Tah, Rudiger, Kimmich - Gross, Andrich - Wirtz, Undav, Gnabry - Kleindienst

Olanda (4-3-3): Verbruggen - Van de Ven, De Ligt, De Vrij, Dumfries - Timber, Reijnders, Gravenberch - Simons, Gakpo, Zirkzee

Concluzie & Pronostic

Germania e favorita in acest joc si ma astept sa-si creeze foarte multe ocazii de gol, mai ales ca Olanda arata multe carente pe plan defensiv, iar odata cu absenta lui Van Dijk, acestea se vor vedea mult mai clar. Totusi, in tabara germanilor vedem foarte multe absente, iar acest lucru cred ca o sa se vada in partida din aceasta seara, in special in fancul stang, acolo unde Gnabry face rar faza defensiva, iar Gross nu creeaza superioritate in acea zona. 

Acest lucru l-am vazut si in jocul tur, atunci cand Simons si Dumfries au creat foarte mult pericol in flancul drept al atacului. Anticipez acest lucru si diseara, iar fundasul dreapta al celor de la Inter Milano, care de altfel urca mult in atac si e destul de bun la duelurile aeriene, poate sa-si creeze cel putin o ocazie de a marca. 

Pontul meu pentru meciul Germania - Olanda este ”Denzel Dumfries 1+ suturi”, la o cota de 1.95, disponibila pe Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Germania vs Olanda
Pronostic:
Denzel Dumfries 1+ suturi
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 9.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro