Ponturi Pariuri Fotbal Spania vs Franța

LasVegas

Spania - Franța este prima semifinală de la Euro 2024. Meciul se va juca pe Allianz Arena, marți, 9 iulie, de la ora 22:00. Partida de la Munchen va fi arbitrată de slovenul Slavko Vincic.

Spania - Franța ar putea fi o finală la orice turneu final de Campionat Mondial sau European. Sorții au făcut însă ca cele două mari puteri din fotbal să se întâlnească doar în penultimul act la Euro 2024. Cine se va impune în acest duel va da piept în finala de la Berlin cu învingătoarea dintre Olanda și Anglia.

cota2.ro

„Furia Roja” este naționala care a convins cel mai mult până acum la acest turneu final. Și-a câștigat toate meciurile din grupă (3-0, cu Croația, 1-0, cu Italia și 1-0, cu Albania). În fazele eliminatorii a trecut de Georgia (4-1) și de Germania (2-1, după prelungiri).

Din nefericire, selecționerul Luis de la Fuente nu se va putea baza pe trei dintre titularii selecționatei iberice. Pedri a fost accidentat grav de Kroos în meciul precedent, în timp ce Alvaro Morata și Dani Carvajal sunt suspendați.

De cealaltă parte, Franța a dezamăgit cumplit. Nu a marcat până acum din acțiune la Euro 2024. În grupă a terminat pe locul 2, după 1-0 cu Austria, 0-0 cu Olanda și 1-1 cu Polonia. În optimi a eliminat-o pe Belgia, iar în sferturi pe Portugalia.

Interesant este faptul că în partida de la Munchen se vor întâlni două dintre cele mai indisciplinate echipe de la Euro 2024. Împreună, Franța și Spania au acumulat un total de 27 de cartonașe galbene.

  • 2,8 cartonașe galbene per meci este media avertismentelor încaste de Franța la Euro 2024
  • 2,6 avertisemente este media galbenelor per meci primite de iberici la turneul final, care au luat și un cartonaș roșu

Spania este în top când vine vorba de faulturi comise la Campionatul European. Jucătorii lui de la Fuente au comis cele mai multe faulturi, 74 la număr. De cealaltă parte, francezii ocupă locul 7 în această ierarhie, cu 50 de faulturi comise.

Cum spunea, această semifinală va fi condusă de slovenul Slavko Vincic, care este la al treilea său meci la Campionatul European din Germania, după Ungaria - Elveția 1-3 și Spania - Italia 1-0.

  • 9 cartonașe galbene a acordat Vincic în două meciuri arbitrate la Euro 2024

LasVegas oferă la pronosticul „Peste 4,5 cartonașe galbene” pentru Spania - Franța o cotă de @2.44

Am jucat acest pariu pe LASVEGAS.ro!

Înregistrează-te și ai un BONUS INSTANT până la 900 de Lei la prima depunere!

Înregistrează-te AICI
Spania vs Franța
Pronostic:
Peste 4,5 cartonașe galbene
Cota
2.44
Cota finala: 2.44
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro