Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.03

GetsBet

Belgia - România este meciul zilei la Euro 2024. Cele două naționale se înfruntă la Koln în etapa a 2-a a grupei E. Meciul este programat sâmbătă, 22 iunie, de la ora 22:00.

Se anunță un meci de luptă având în vedere miza partidei, care a fost ridicată după victoria Ucrainei cu Slovacia, scor 2-1. Acum, în grupa E sunt trei echipe cu câte 3 puncte, singura pe zero fiind favorite Belgia.

cota2.ro

Cum toate cele patru formații au în continuare șanse la calificarea în optimi, „dracii roșii” sunt condamnați să câștige pentru a arunca în aer lupta din ultima etapă, atunci când România are meci cu Slovacia, iar Belgia cu Ucraina.

Astfel anticipez o partidă extrem de crâncenă, în care nervii ar putea fi întinși la maximum, iar acest lucru să fie taxat ce arbitrul polonez Marciniak. Cum valoarea „dracilor roșii” e net superioară „tricolorilor”, iar naționala noastră are nevoie să apere chiar și un punct e de așteptat să fie foarte multe faulturi, pe care Marciniak să nu le tolereze.

Dacă în primul meci, cu Ucraina, România a fost cuminte, singurul avertisment fiind primit de Răzvan Marin în minutul 79. De cealaltă parte, Belgia, care a pierdut cu 0-1 în fața Slovaciei, a cedat nervos pentru că a avut și două goluri anulate la VAR. Fotbaliștii lui Tedesco au primit nu mai puțin de trei avertismente.

  • 202 cartonașe galbene a arătat Szymon Marciniak în 45 de meciuri arbitrate în toate competițiile în sezonul 2023-2024

GetsBet oferă la pronosticul „Peste 2,5 cartonașe galbene” o cotă de @1.50

De la ora 19:00, în Grupa F se înfruntă două naționale care au câștigat primul joc. Este vorba despre Turcia – Portugalia, care se va disputa sâmbătă, 22 iunie, la Dortmund.

Sunt șanse mari ca în urma acestui meci să știm cine va obține șefia grupei. În cealaltă partidă din grupă se înfruntă Georgia și Cehia, echipe care sunt pe zero înaintea meciului direct.

În runda inaugurală, atât Turcia cât și Portugalia au arătat un apetit ofensiv extrem de dezvoltat, tocmai de aceea anticipez ca și la Dortmund să avem parte de foarte multe faze de poartă.

Spre exemplu, desi a fost condusă și a câștigat la ultima fază, scor 2-1, în fața Cehiei, Portugalia a avut în primul joc de la Euro 2024 nu mai puțin de 13 cornere! De cealaltă parte, în Turcia – Georgia 3-1, ambele formații au beneficiat de un total de 10 lovituri de la colt.

  • 4 din 5 meciuri ale Turciei în 2024 s-au terminat cu minim 9 cornere
  • 3 din 5 meciuri ale Portugaliei în 2024 s-au terminat cu minim 9 lovituri de la colț

GetsBet oferă la pronosticul „Peste 7,5 cornere” pentru Turcia - Portugalia o cotă de @1.35


Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Belgia vs România
Pronostic:
Peste 2,5 cartonașe galbene
Cota
1.50
Turcia vs Portugalia
Pronostic:
Peste 7,5 cornere
Cota
1.35
Cota finala: 2.03
Profit: 5.15
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro