Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.95

Casa Pariurilor

Al-Ahly - Al Aluminium este meciul zilei din Cupa Egiptului, faza 16-imilor de finală. Meciul se joacă la Cairo, pe Al Salam Stadium, vineri, 19 iulie, de la ora 20:00.

Va fi un duel între una dintre cele mai bune formații din prima ligă, campioana en titre, și una mediocră din eșalonul inferior. Cele două echipe s-au întâlnit ultima dată în urmă cu 8 ani, tot într-un meci de cupă, câștigat de Al-Ahly cu 6-0.

cota2.ro

Echipa antrenată de elvețianul Marcelo Koller e în formă maximă în campionat. Are 11 victorii la rând și nu a mai pierdut o partidă oficială din 15 aprilie, 1-2, la Zamalek.

Al-Ahly e în cursa de urmărire a liderului Pyramids. Este pe locul 2 în Premier League, cu 63 de puncte, cinci mai puține decât ocupanta locului 1, dar și cu trei meciuri mai puțin disputate.

  • 59-23 este golaverajul lui Al-Ahly, cea mai bună ofensivă și a doua cea mai bună apărare din campionat

De cealaltă parte, Al Aluminium a terminat pe locul 9 în eșalonul secund, cu 40 de puncte, obținute din 11 victorii 7 egaluri și 12 înfrângeri.

Casa Pariurilor oferă la pronosticul „1 & peste 2,5 goluri” pentru Al-Ahli - Al Aluminium o cotă de @1.40

Unirea Slobozia și FCSB sunt adversare în a doua etapă din SuperLiga. Meciul este programat vineri, 19 iulie, de la ora 21:30.

Pentru campioana en-titre, acesta va fi ultimul test înaintea mareului meci cu Maccabi Tel Aviv, de marți, prima manșă din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Echipa lui Charalambous trebuie să își tureze astfel motoarele în fața unei nou promovate, mai ales după semieșecul din runda inaugurală, scor 1-1, acasă, cu Universitatea Cluj. În rest, FCSB a câștigat toate meciurile oficiale din acest sezon, Supercupa cu Corvinul, scor 3-0, și „dubla” cu Virtus din preliminariile UCL, scor general 11-1.

  • 6-0 a fost raportul cornerelor în FCSB - U Cluj 1-1

Având în vedere cum a început noul sezon, roș-albaștrii vor avea de tras ca să câștige meciul de la Clinceni. Nou-promovata a produs prima surpriză a etapei I din SuperLiga, victorie la Ovidiu, scor 1-0, cu Farul Constanța.

  • 8 cornere au fost la poarta Sloboziei la meciul cu Farul

Casa Pariurilor oferă la pronosticul „Peste 4,5 cornere - oaspeții” pentru Unirea Slobozia - FCSB o cotă de @1.39

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Al-Ahli vs Al Aluminium
Pronostic:
1 & peste 2,5 goluri
Cota
1.40
Unirea Slobozia vs FCSB
Pronostic:
Peste 4,5 cornere - oaspeții
Cota
1.39
Cota finala: 1.95
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro