Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.85

Fortuna

Corvinul Hunedoara și Rijeka sunt adversare în turul 2 preliminar al UEFA Europa League. Meciul e programat joi, 25 iulie, de la ora 21:00.

Echipa lui Florin Maxim a produs surpriza turului anterior, când a reușit să elimine vicecampioana Ungariei, Paksi. Divizionara secundă din România a câștigat prima manșă cu scorul de 4-0 și s-a calificat chiar dacă returul de la Sibiu a fost pierdut cu 0-2. De această dată, misiunea „corbilor” este mult mai grea având în vedere că dau piept cu o echipă net superioară, Rijeka, care este vicecampioana Croației. Oaspeții s-au calificat direct în turul 2 preliminar.

cota2.ro

  • 2 milioane de euro este cota de piață a Corvinului, de 16 ori mai mică decât ce a Rijekăi

Deși pare capăt de drum pentru băieții lui Maxim în Europa League, totuși, dacă va trece de Rijeka, hunedorenii vor da în turul 3 peste câștigătoarea dublei Sheriff Tiraspol - Elfsborg. În schimb, dacă va fi eliminată, Corvinul se va duela în turul 3 din Conference League cu Milsami Orhei sau cu Astana.

Fortuna oferă la pronosticul „Peste 3,5 cornere - oaspeții” pentru Corvinul Hunedoara - Rijeka o cotă de @1.30

CFR Cluj - Neman Grodno e unul dintre meciurile serii în turul 2 preliminar din Conference League. Prima manșă are loc în Gruia, joi, 25 iulie, de la ora 21:30.

Ambele formații debutează în cupele europene în acest sezon. Vicecampioana României este favorită certă la calificare și la victorie în primul tur. Echipa lui Dan Petrescu n-a început deloc rău campionatul. A câștigat cu Dinamo, scor 3-2, deși „câinii” au condus cu 2-0, după care au remizat la 2 în Giulești, ardelenii fiind egalați în minutul 90+7. Internaționalul Bîrligea e în formă maximă după ce a revenit de la Euro 2024. Are două goluri și un assist. Cum CFR Cluj este o echipă solidă, mai ales la fazele fixe, e de așteptat să pună probleme și în această partidă, mai ales când încă îl au pe specialistul Ciprian Deac.În plus, de la venirea lui Dan Petrescu, a crescut ponderea fazelor fixe pentru vicecampioana României.

De cealaltă parte, Neman e obișnuită să joace în preliminarii, dar niciodată nu a jucat în grupe. E vicecampioana Belarusului, iar în prezent e pe 3 după 15 runde, la două lungimi de primele poziții.

  • 4 victorii și 3 înfrângeri are Neman în deplasare în campionat, cu un golaveraj de 9-8

Fortuna oferă la pronosticul „Peste 5,5 cornere - gazdele” pentru CFR Cluj - Neman Grodno o cotă de @1.42


Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS FĂRĂ DEPUNERE 50 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Corvinul Hunedoara vs Rijeka
Pronostic:
Peste 3,5 cornere - oaspeții
Cota
1.30
CFR Cluj vs Neman Grodno
Pronostic:
Peste 5,5 cornere - gazdele
Cota
1.42
Cota finala: 1.85
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro