Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.04

FAVBET

VITORIA GUIMARAES - FLORIANA 

In aceasta seara, de la ora 22:15, pe ”Estadio D. Alfonso Henriques” din Guimaraes, Vitoria primeste vizita celor de la Floriana, intr-un meci din cadrul turului 2 preliminar din UEFA Conference League.

In partida tur din Malta, formatia lui Borges Rui s-a impus la limita, scor 1-0, dupa un meci dominat in totalitate, in care si-au creat numai putin de 21 de ocazii de gol si au trimit aproximativ 8 suturi pe spatiul portii.

Guimaraes este o formatie excelenta pe teren propriu, acolo unde, in editia precedenta, a obtinut numai putin de 35 de puncte in urma celor 17 jocuri disputate, avand a patra cea mai mare medie de PPG per meci, din Liga Portugal, dupa Sporting, Benfica si Porto.

cota2.ro

”Conquistadores” au inregistrat victorii pe linie in cele 4 jocuri amicale disputate in perioada de pregatire: 2-1 vs Trofense, 6-1 vs Farense U23, 2-0 vs Middlesbrough si 2-0 vs Rayo Vallecano.

Portughezii au un lot de peste 18 ori mai valoros decat al adversarilor, cotat la putin peste 56 de milioane de euro, cel mai valoros jucator fiind Jota Silva (12 milioane de euro), golgeterul echipei din sezonul trecut si marcatorul din partida tur. 

Ma astept la un joc dominat de formatia gazda si la un rezultat destul de clar, tinand cont ca intalnesc un adversar extrem de modest. Gazdele domina pe propria arena si am mare incredere ca azi pot marca chiar si cel putin 3-4 goluri. 

Pontul meu pentru meciul Vitoria Guimaraes - Floriana este ”Ambele echipe marcheaza mai putin de 1.5 goluri in meci - NU”, la o cota de 1.22, disponibila pe Favbet.

NEMAN GRODNO - CFR CLUJ

In aceasta seara, de la ora 21:00, pe ”Gyirmoti Stadion” din Gyor, Neman Grodno primeste vizita celor de la CFR Cluj, intr-un meci din cadrul turului 2 preliminar din UEFA Conference League.

In meciul tur disputat in ”Gruia”, CFR Cluj a inregistrat doar o remiza ”alba” contra celor de la Neman Grodno, in ciuda faptului ca au dominat destul de clar partida, la majoritatea capitolelor ofensive.

”Ardelenii” sunt mari favoriti la calificare, mai ales ca partida se va juca in Ungaria, pe teren neutru si fara spectatori, un avantaj clar pentru ”feroviari”.

Castigatoarea acestei duble manse va intalni in turul 3 preliminar invinsa duelului Braga - Maccabi Petah Tikva. In partida tur, portughezii s-au impus doar cu 2-0, dupa un meci in care au avut initiativa din primul pana in ultimul minut.

CFR Cluj a debutat in noul sezon de Superliga cu doua rezultate pozitive, impunandu-se cu 3-2 in meciul de pe teren propriu contra celor de la Dinamo Bucuresti si remizand, scor 2-2, in confruntarea cu Rapid Bucuresti, de pe ”Giulesti”.

Clujenii are un moral usor afectat dupa meciul cu Universitatea Craiova din campionat, in care au fost invinsi cu 2-0, in urma unui meci in care au evoluat cu un om mai putin dupa pauza.

Pontul meu pentru meciul Neman Grodno - CFR Cluj este ”CFR Cluj se califica”, la o cota de 1.35, disponibila pe Favbet.

FC COPENHAGA - MAGPIES

In aceasta seara, de la ora 20:00, pe ”Parken Stadium” din Copenhaga, ”Byens Hold” primeste vizita celor de la Magpies, intr-un meci din cadrul turului 2 preliminar din UEFA Conference League.

”Løverne” sunt ca si calificati in turul urmator dupa victoria la scor de ”forfeit” din tur, gratie reusitelor semnate de Mohamed Elyounoussi, Viktor Claesson si Victor Froholdt.

Formatia din Gibraltar are un lot extrem de modest, cotat in acest moment la doar 1.46 milioane de euro, in timp ce formatia lui Jacob Neestrup este evaluata de site-urile de specialitate la peste 75 de milioane de euro.

Copenhaga a debutat excelent in noul sezon din Superliga Denemarcei, castigand atat duelul din deplasare contra celor de la Lyngby, scor 2-0, cat si partida de pe teren propriu contra celor de la Aarhus, scor 3-2.

Elevii lui Neestrup abordeaza ofensiv partidele, iar acest lucru se vede destul de limpede in rezultatele ultimelor 6 dueluri disputate in toate competiile, in care au reusit sa marcheze numai putin de 19 goluri.

Diferenta dintre cele doua echipe este colosala si chiar daca echipa gazda o sa inceapa partida cu ceva rezerve, consider ca Magpies o sa plece cu tobla plina de pe ”Parken”. Ma astept la un vestival de goluri din partea gazdelor si un succes pe masura.

Pontul meu pentru meciul FC Copenhaga - Magpies este ”FC Copenhaga marcheaza in ambele reprize”, la o cota de 1.24, disponibila pe Favbet.

Am jucat acest bilet la FAVBET!

Primești 100% BONUS la prima depunere din partea casei + 250 de LEI PARIU FĂRĂ RISC!

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI
Vitoria Guimaraes vs Floriana
Pronostic:
Ambele echipe marcheaza mai putin de 1.5 goluri in meci - NU
Cota
1.22
Neman Grodno vs CFR Cluj
Pronostic:
CFR Cluj se califica
Cota
1.35
FC Copenhaga vs Magpies
Pronostic:
FC Copenhaga marcheaza in ambele reprize
Cota
1.24
Cota finala: 2.04
Profit: 10.40
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro