Ponturi Pariuri Fotbal Dinamo Bucuresti vs Gloria Buzau

BETFAIR EXCHANGE

DINAMO BUCURESTI - GLORIA BUZAU

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Stadionul Arcul de Triumf” din Bucuresti, Dinamo primeste vizita celor de la Gloria Buzau, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 4, din Superliga. Partida va fi arbitrata de Szabolcs Kovscs, central care a condus si duelul Hermannstadt - Universitatea Craiova, din prima etapa a acestui sezon.

DINAMO BUCURESTI: Stiri, statistici, analiza si informatii

”Cainii” au aratat bine in acest debut de sezon, obtinand 4 puncte in primele trei etape, in care au marcat numai putin de 7 goluri, avand in acest moment cel mai bun atac din Superliga.

cota2.ro

Dinamo a inceput sezonul cu un meci contra CFR-ului, formatie in fata careia pierdea cu 2-3, asta dupa ce a condus cu 2-0 pana in minutul 42. ”Alb-rosii” au trecut rapid peste esec, iar in etapa a doua, in meciul contra Petrolul Ploiesti, au reusit sa se impuna cu un neverosimil 4-1.

Formatia lui Kopic are un moral bun inaintea jocului din aceasta seara, mai ales ca vin dupa remiza de la Sfantu Gheorghe, contra celor de la Sepsi OSK, scor 1-1, meci in care au aratat bine si pe plan defensiv, permitand adversarei doar un singur sut cadrat.

Tehnicianul dinamovist a reusit sa cristalizeze un 11 de baza care poate pune probleme oricarei echipe din campionat, iar la cum decurg lucrurile, formatia sa se poate bate cu brio la un loc in Play-Off.

Gazdele vor miza pe un 4-3-3 foarte ofensiv, cu un ”trio” ofensiv format din Politic, Selmani si Abdallah, pus des in valoare de Cirjan, mijlocasul ofensiv care ”deseneaza” cele mai multe actiuni de atac.

GLORIA BUZAU: Stiri, statistici, analiza si informatii

”Nou-promovata” a aratat modest in primele doua etape din Superliga, obtinand norocos un punct pe ”Ilie Oana” si pierzand pe teren propriu cu Sepsi, scor 1-2, dupa o prima repriza in care pur si simplu nu a existat.

Gloria Buzau a jucat la Iasi in runda precedenta, contra Politehnicii, echipa in fata careia a jucat perfect cartea contraatacului, castigand cu scorul de 2-1, gratie ”dublei” reusite de portughezul Matos.

”Buzoienii” s-au remarcat in acest start de sezon prin media excelenta de interceptii reusite (11 per meci), dar si prin numarul mare de cartonase galbene incasate (13).

Tinand cont de succesul din ultima runda, tehnicianul ”ros-albastrilor” va miza, cel mai probabil, pe acelasi prim 11, renuntand la formatia cu 5 fundasi utilizata in primele doua etape.

Andrei Prepelita va juca cu Isfan si Matos in ofensiva si va utiliza o linie mediana formata din Tescan, Akhmatov, Prejmerean si Traore, jucatori care ”raspund” bine atat ofensiv, cat si defensiv.

Istoricul meciurilor directe dintre Dinamo Bucuresti si Gloria Buzau

Cele doua formatii s-au intalnit ultima data in sezonul 2022/2023, mai exact in Play-Off-ul din Liga 2, acolo unde si-au impartit punctele in urma a doua rezultate de egalitate: 1-1 la Bucuresti si 2-2 la Buzau. 

Echipe probabile: Dinamo Bucuresti si Gloria Buzau

Dinamo Bucuresti (4-3-3): Golubovic - Costin, Boateng, Homawoo, Oprut - Milanov, Ghanore, Cirjan - Abdallah, Selmani, Politic

Gloria Buzau (4-4-2): Greab - Diego, Dobrosavlevici, Turda, Salceanu - Traore, Prejmerean, Akhmatov, Tescan - Isfan, Matos

Concluzie & Pronostic

La acest meci am ales sa joc simplu, tinand cont de ce au aratat cele doua formatii in primele trei etape. Dinamo propune un fotbal bun, ofensiv, iar Gloria incearca sa se apere supra-aglomerat in multe momente, cautand sa raspunda pe contre. Lui Prepelita i-a iesit acest lucru cu Politehnica Iasi, insa e greu de crezut ca ar fi dat roade aceasta tactica daca Alin Roman reusea sa dubleze avantajul moldovenilor, in urma loviturii de la 11 metri.

Dinamo cauta mult poarta, isi creeaza multe atacuri periculoase si cadreaza multe suturi, iar acest lucru cu siguranta o sa se vada si la duelul din aceasta seara. Merg pe o victorie a celor de la Dinamo, una care, dupa parerea mea, poate fi extrem de confortabila, mai ales daca vor reusi sa deschida repede scorul. Imi e greu sa cred ca Buzaul poate repeta isprava din Copou si in duelul de pe ”Arcul de Triumf”, ba din contra, consider ca ”alb-rosii” se pot impune chiar la handicap.

Pontul meu pentru meciul Dinamo Bucuresti - Gloria Buzau este ”Dinamo Bucuresti -1.0 Handicap Asiatic”, la o cota de 2.95, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Dinamo Bucuresti vs Gloria Buzau
Pronostic:
Dinamo Bucuresti -1.0 Handicap Asiatic
Cota
2.95
Cota finala: 2.95
Profit: 19.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro