Ponturi Pariuri Fotbal Dinamo Zagreb vs Qarabag

BETANO

DINAMO ZAGREB - QARABAG

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Stadion Maksimir” din Zagreb, Dinamo primeste vizita celor de la Qarabag, intr-un meci din cadrul Play-Off-ului UEFA Champions League.

DINAMO ZAGREB: Stiri, statistici, analiza si informatii

”Albastrii” au avut locul asigurat in Play-Off-ul UEFA Champions League, dupa ce in sezonul trecut si-au adjudecat titlul in competitia interna pentru a 7-a oara consecutiv si pentru a 18-a oara in ultimele 19 sezoane.

cota2.ro

Formatia lui Sergej Jakirovic a inceput perfect si noua editie din HNL, castigand partidele cu Istra 1961 (5-0), Osijek (2-1) si Sibenik (3-0).

Dinamo Zagreb s-a calificat in grupele UEFA Champions League de 6 ori in ultimele 13 sezoane si total surprinzator, de fiecare data a incheiat pe ultima pozitie, avand prestatii destul de modeste.

Campioana Croatiei a pierdut doar un singur meci din ultimele 25 disputate pe teren propriu, mai precis intalnirea cu Lokomotiva Zagreb din sezonul precedent, meci incheiat cu victoria oaspetilor la scor de ”forfeit”, gratie ”hattrick-ului” semnat de Duje Cop, fotbalist care a evoluat timp de 4 sezoane in tricoul lui Dinamo Zagreb.

Gazdele vor evolua intr-o formula extrem de ofensiva, cu trei fundasi si doi atacanti centrali. La mijlocul terenului, Ademi si Misic vor crea superioritate in centru, Spikic si Hoxha vor face ambele faze in benzi, iar Baturina va fi jucatorul care coordoneaza majoritatea actiunilor ofensive.

QARABAG: Stiri, statistici, analiza si informatii

Campioana din Azerbaidjan si-a inceput aventura europeana din turul 2 preliminar, acolo unde a trecut de Lincoln, campioana Gibraltarului, cu scorul de 7-0 la general.

In turul 3 situatia a fost ceva mai complicata, asta pentru ca au intalnit campioana Bulgariei, echipa care s-a si impus in mansa tur de la Baku, scor 2-1. In partida retur dintre Ludogorets si Qarabag, trupa lui Qurbanov a reusit sa duca meciul in prelungiri, acolo unde au reusit sa puncteze de 4 ori, castigand jocul de la Razgrad cu un neverosimil 7-2.

”Azerii” au trecut o singura data de Play-Off-ul UEFA Champions League, mai precis in sezonul 2017-2018, acolo unde au trecut de FC Copenhaga. In faza grupelor, Qarabag le-a intalnit pe AS Roma, Chelsea si Atletico Madrid, echipe in fata carora a izbutit sa obtina doua puncte.

”Stallionii” au un lot cotat la aproximativ 18 milioane de euro, de patru ori mai slab decat a adversarei din aceasta seara. In lotul formatiei din Azerbaidjan se afla si doi jucatori trecuti in urma cu ceva timp prin Superliga: Abdellah Zoubir (a jucat la Petrolul in sezonul 2015-2016) si Hamidou Keyta (a evoluat la Dunarea Calarasi si FC Botosani in perioada 2019-2021).

Tehnicianul lui Qarabag va miza, cel mai probabil, pe acelasi prim 11 utilizat in returul cu Ludogorets, cu mentiunea ca Patrick Andrade are sanse mari sa-l inlocuiasca pe muntenegreanul Marko Jankovic, jucator iesit accidentat din partida de la Razgrad. 

Istoricul meciurilor directe dintre Dinamo Zagreb si Qarabag

Cele doua formatii nu s-au intalnit niciodata pana in prezent, aceasta fiind prima lor confruntare directa.

Echipe probabile: Dinamo Zagreb si Qarabag

Dinamo Zagreb (3-5-2): Nevistic - Ristovski, Bernauer, Mmaee - Spikic, Ademi, Baturina, Misic, Hoxha - Kulenovic, Petkovic

Qarabag (4-2-3-1): Buntic - Vesovic, Mustafazade, Medina, Cafarquliyev - P. Andrade, Romao - L. Andrade, Benzia, Zoubir - Juninho

Concluzie & Pronostic

Croatii sunt o forta pe propriul teren, iar cu aportul publicului, vor dori sa-si sporeasca semnificativ sansele la calificarea in grupe inca din aceasta seara, avand in vedere ca saptamana viitoare ii asteapta o deplasare lunga in Azerbaidjan, acolo unde vor avea parte si de un ”covor” artificial, lucru nedorit de echipele care evolueaza si se antreneaza zilnic pe gazon natural. 

Oaspetii au aratat destul de multe carente in defensiva, in special cu Ludogorets, dubla in care a incasat numai putin de 4 goluri. Cota pe victoria gazdelor este una foarte mare din punctul meu de vedere, avand in vedere toate aspectele prezentate mai sus. Diferenta dintre cele doua este una destul de importanta, iar acest lucru sunt convins ca o sa se observe si pe teren. 

Pontul meu pentru meciul Dinamo Zagreb - Qarabag este ”Dinamo Zagreb castiga meciul”, la o cota de 1.91, disponibila pe Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Dinamo Zagreb vs Qarabag
Pronostic:
1
Cota
1.91
Cota finala: 1.91
Profit: 9.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro