Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.22

GetsBet

Atalanta și Arsenal sunt adversare în prima etapă din noua ediție a Ligii Campionilor. Meciul este programat joi, 19 septembrie, de la ora 22:00.

Se anunță unul dintre cele mai atractive meciuri rundei inaugurale din UCL. Italienii s-au calificat și pentru că au avut un sezon de vis la finalul căruia au câștigat trofeul UEFA Europa League. „Zeița” a câștigat trofeul într-o manieră impresionantă. Pe parcurs a eliminat-o pe Liverpool, după care, în finală, i-a provocat lui Bayer Leverkusen prima înfrângere a sezonului, scor 3-0. Atalanta joacă pentru a patra oară în istorie în cea mai tare competiție intercluburi. Le va mai înfrunta pe Șahtior, Celtic, Stuttgart, Young Boys, Real Madrid, Sturm Graz și Barcelona. Atalanta e protagonista meciurilor spectaculoase. În 6 din ultimele 7 partide au fost rezultate de GG4+.

cota2.ro

După ce a pierdut cu 4-0 pe terenul lui Inter, Atalanta a învins-o pe Fiorentina cu 3-2, cu toate golurile marcate în prima repriză. 

În afara Interului, Atalanta a mai pierdut cu Torino (1-2) și Real Madrid (0-2), în Supercupa Europei. Acela este și singurul meci în care nu s-au marcat cel puțin 3 goluri. Cealaltă victorie a echipei lui Gasperini este un 4-0 la Lecce.

De cealaltă parte, Arsenal e una dintre cele mai bune echipe din Anglia sub comanda lui Mikel Arteta, cu toate că nu a reușit să ia încă titlul. Și noul sezon a fost început în forță de „tunari”, care au 10 puncte după primele patru runde. Londonezii au făcut doar un pas greșit, remiza cu Brighton, scor 1-1. Echipa lui Arteta vine cu ascendent moral după ce în weekend a câștigat derby-ul cu Spurs, scor 1-0. După Atalanta, „tunarii” le vor mai înfrunta în UCL pe PSG, Inter, Sporting, Șahtior, Monaco, Dinamo Zagreb și Girona.

GetsBet oferă la pronosticul „Ambele marchează sau peste 2,5 goluri” în Atalanta - Arsenal o cotă de @1.47

AS Monaco primește vizita celor de la Barcelona în prima etapă din Liga Campionilor. Meciul are loc joi, 19 septembrie, de la ora 22:00.

Monegascii, care au jucat finala în 2004, se întorc după șase ani pe tabloul principal al UEFA Champions League. Vicecampioana Franței are un start bun de sezon în Ligue 1. În primele patru etape, gruparea din Principat a câștigat trei meciuri și a înregistrat un singur rezultat de egalitate.

În ciuda începutului bun, Monaco va da cu adevărat primul examen abia în meciul cu FC Barcelona, care, la rândul ei are un start excelent și joacă un fotbal total sub comanda lui Hansi Flick. Catalanii au nu mai puțin de cinci victorii la rând în La Liga. A fost 7-0 cu Valladolid și 4-1 cu Girona în ultimele două runde, după ce în primele trei câștigaseră la doar un punct diferență.

În afara Barcăi, Monaco le va mai întâlni pe Dinamo Zagreb, Steaua Roșie, Bologna, Benfica, Arsenal, Aston Villa și Inter, în timp ce vicecampioana Spaniei la va mai înfrunta pe Young Boys, Bayern Munchen, Steaua Roșie, Brest, Borussia Dortmund, Benfica și Atalanta.

Barcelona și Monaco s-au întâlnit în vară într-un amical pentru trofeul „Joan Gamper”, câștigat de monegasci cu 3-0. E vremea revanșei pentru catalani.

GetsBet oferă la pronosticul „Pauză sau Final 2” în Monaco - Barcelona o cotă de @1.51



Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Atalanta vs Arsenal
Pronostic:
Ambele marchează sau peste 2,5 goluri
Cota
1.47
Monaco vs Barcelona
Pronostic:
PsF2
Cota
1.51
Cota finala: 2.22
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro