Ponturi Pariuri Fotbal UTA Arad vs Politehnica Iasi

Superbet

UTA ARAD vs POLITEHNICA IASI

In aceasta seara, de la ora 18:00, pe ”Arena Francisc Neuman”, UTA Arad primeste vizita celor de la Politehnica Iasi, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 10, din Superliga.

  • Partida va fi condusa de Istvan Kovacs, arbitru care in aceasta vara a fost la centru, atat in FINALA UEFA Europa League, cat si la duelurile Slovenia - Serbia, respectiv Cehia - Turcia, de la EURO 2024. Originar din Carei, Kovacs a arbitrat 5 partide in actualul sezon de Superliga, acordand numai putin de 17 cartonase galbene si dictand 3 lovituri de pedeapsa.

UTA Arad: Stiri, statistici, analiza si informatii

Aradenii au parte de un start de sezon extrem de modest, cu doar un singur succes bifat in primele 9 etape, perioada in care au bifat 5 remize si 3 infrangeri, cea mai dura fiind inregistrata impotriva Universitatii Craiova, pe ”Stadionul Ion Oblemenco”, scor 2-4.

cota2.ro

”Batrana Doamna” vine dupa o remiza pe teren propriu contra celor de la Hermannstadt, scor 1-1, meci in care s-au insemnat numai putin de 33 de ocazii de gol si numai putin de 10 suturi cadrate.

”Alb-rosii” nu s-au remarcat intr-un mod pozitiv in aceste prime 9 etape, avand cel mai slab atac (7 goluri marcate) si fiind echipa cu unul dintre cele mai slabe procentaje ale posesiei per meci (46.0%). 

Singurul remarcat din tabara ”textilistilor” este goalkeeper-ul Robert Popa, cel care a inregistrat in acest sezon o medie de 4.1 parade per meci (cea mai mare din campionat), avand un procentaj al suturilor salvate de 73%.

Rednic are si ceva probleme de lot, asta pentru ca Iliev si Tsouka sunt accidentati, iar Cimpanu este incert, dupa ce a acuzat o raceala dupa ultimul meci. In aceste conditii, Costache, Kadiri si Omondi vor evolua in ofensiva, in timp ce in linia fundasilor e foarte posibil sa apara Cornel Rapa, fotbalist revenit in Romania dupa 6 sezoane in tricoul Cracoviei.

POLITEHNICA IASI: Stiri, statistici, analiza si informatii

”Alb-albastrii” au un moral excelent inaintea duelului de la Arad, asta deoarece in etapa trecuta, pe o ploaie torentiala si un gazon imbibat cu apa, cel putin in partea secunda, au reusit sa produca surpriza si sa se impuna cu 2-0 in fata Universitatii Craiova, chiar la debutul lui Emil Sandoi pe banca tehnica. 

Politehnica a inregistrat doar un succes pe teren strain in acest sezon, un 1-0 in ”Ghencea” contra FCSB-ului, asta dupa ce venisera dupa doua esecuri la zero impotriva celor de la Sepsi OSK (0-1), respectiv in duelul cu Farul Constanta de la Ovidiu (0-2). Cea mai dura infrangere s-a inregistrat la finalul lunii august, atunci cand iesenii au pierdut la Sibiu contra celor de la Hermannstadt, scor 2-6, meci in urma caruia Tony si-a anuntat demisia.

Cu unul dintre cele mai modeste atacuri si cu a treia cea mai slaba defensiva din campionat, Poli s-a remarcat insa printr-un joc ofensiv, dar si dur in acelasi timp. Trupa din Copou are cea mai mare medie de tackling-uri per meci din campionat (20.0), a treia cea mai buna medie de ocazii de gol per meci (15.4) si a treia cea mai buna medie de suturi cadrate per meci (5.0).

Iasi-ul nu va conta diseara pe serviciile lui Mihai Bordeianu, cel mai bun marcator al echipei din primele 9 runde, acesta fiind indisponibil din cauza cumulului de cartonase, incasandu-l pe al 4-lea in urma jocului de pe ”Stadionul Emil Alexandrescu”, contra Craiovei.

Sandoi are insa solutii pe acea pozitie, mai ales ca la antrenamente a revenit si argentinianul Marchioni, jucator internat in urma cu doua luni la Terapie Intensiva, din cauza unui ulcer. Kamberi, Roman, Tailson si Stefanovici vor avea atributii ofensive diseara, in timp ce Miskovic si Gouet vor juca in fata apararii, una formata din Atanaskoski, Guilherme Soares, Samayoa si Ispas.

Istoricul meciurilor directe dintre UTA Arad si Politehnica Iasi

Cele doua formatii s-au intalnit de trei ori in sezonul precedent, UTA impunandu-se atat in jocul de pe teren propriu din sezonul regular, scor 1-0, cat si in partida la Iasi, din Play-Out, scor 2-0. Politehnica s-a impus in confruntarea din returul sezonului regular, aceasta fiind decisa de golul lui Harrison, din minutul 78.

Echipe probabile: UTA Arad - Politehnica Iasi

UTA Arad (4-3-3): Popa - Rapa, Benga, Poulolo, Trif - Fabry, Van Durmen, Hrezdac - Costache, Kadiri, Omondi

Politehnica Iasi (4-2-3-1): Fernandez - Atanaskoski, Soares, Samayoa, Ispas - Miskovic, Gouet - Stefanovici, Roman, Tailson - Kamberi

Concluzie & Pronostic

Partidele dintre UTA si Iasi au fost mereu dure, iar diseara avem toate premizele pentru un deznodamant cu foarte multe cartonase, mai ales ca la centru se afla si un arbitru extrem de exigent, care acorda foarte usor avertismente. In cele trei dispute din editia precedenta s-au aratat 18 cartonase galbene, respectiv un cartonas rosu si s-au dictat numai putin de 84 de faulturi, mai precis o medie de 28 faulturi per meci.

Consider ca si la acest meci se vor acorda cel putin 4-5 cartonase, iar linia de minim 22 de faulturi comise va fi bifata fara prea mari emotii, asta deoarece Rednic si Sandoi, tehnicienii celor doua formatii, pun mai mult pret de defensiva, decat pe ofensiva, iar la mijlocul terenului sunt asteptate multe tackling-uri, multe dintre ele peste limita regulamentului.

Pontul meu pentru meciul UTA Arad - Politehnica Iasi este ”Peste 21.5 faulturi & Peste 3.5 cartonase”, la o cota de 1.95, disponibila pe Superbet.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
UTA Arad vs Politehnica Iasi
Pronostic:
Peste 21.5 faulturi & Peste 3.5 cartonase
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro