Ponturi Pariuri Fotbal Farul Constanta vs Politehnica Iasi

Superbet

FARUL CONSTANTA - POLITEHNICA IASI

In aceasta seara, de la ora 21:00, pe ”Stadionul Central al Academiei Hagi” din Ovidiu, Farul Constanta primeste vizita celor de la Politehnica Iasi, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 4, din Superliga. Partida va fi arbitrata de Horia Mladinovici, central care a condus si duelul Universitatea Cluj - Hermannstadt, din etapa a doua a acestui sezon.

FARUL CONSTANTA: Stiri, statistici, analiza si informatii

Formatia lui Gica Hagi a debutat in noul sezon cu un meci pe teren propriu contra Unirii Slobozia, formatie care avea sa se impuna surprinzator la Ovidiu, scor 1-0, gratie reusitei semnate de fostul ”farist”, Florin Purece. 

cota2.ro

”Dobrogenii” au obtinut singurul punct din acest sezon la malul Dunarii, mai exact la Galati, acolo unde au remizat cu Otelul lui Dorinel Munteanu, scor 0-0.

In runda precedenta, Farul a primit vizita Botosaniului, adversar in fata caruia a cedat nemeritat, scor 0-1, dupa un meci in care au avut superioritate numerica numai putin de 34 de minute, si-au creat aproximativ 20 de ocazii de gol si au lovit transversala in urma unei lovituri de cap a lui Rivaldinho.

”Marinarii” nu au reusit sa puncteze in acest sezon, unul care se anunta foarte dificil, avand in vedere ca formatia a slabit considerabil dupa plecarile lui Munteanu, Kiki, Baluta sau Boli, iar jucatorii nou-veniti nu s-au remarcat in vreun fel.

Hagi va miza, cel mai probabil, pe o formula clasica, cu doi atacanti, renuntand momentan la acel 4-3-3, cu doi ”wingeri” care nu au dat deloc randament in primele trei etape.

POLITEHNICA IASI: Stiri, statistici, analiza si informatii

Dupa esecul la limita din prima etapa de pe terenul celor de la Sepsi, Politehnica Iasi a intalnit Botosaniul in ”Copou”, rival pe care l-a invins cu scorul de 1-0, gratie unei reusite semnate de Mihai Bordeianu, in minutul 7 al partidei.

Iesenii nu au reusit sa lege doua rezultate pozitive consecutiv, asta pentru ca au cedat inexplicabil, scor 1-2, contra Gloriei Buzau, echipa care in aceasta etapa a pierdut clar, scor 1-4, in confruntarea cu Dinamo Bucuresti.

Politehnica Iasi porneste clar cu a doua sansa, asta pentru ca in editia precedenta nu a reusit decat 4 victorii pe teren strain si un golaveraj mediocru: 18 goluri marcate - 29 de goluri primite.

Tony il va avea la dispozitie pe Jesus Fernandez, goalkeeper care a absentat in meciul cu Gloria Buzau din pricina unei raceli puternice, insa nu va putea conta pe Marchioni, mijlocas operat de urgenta in urma cu o saptamana din pricina unui ulcer.

Antrenorul portughez va folosi o formatie cu un singur atacant, sustinut de trei mijlocasi cu profil ofensiv, care coboara mult si la munca ”de jos”. Bordeianu si Stefanovici vor juca la ”inchidere”, in timp ce Todoroski, Ilie, Samayoa si Ispas vor alcatui linia defensiva.

Istoricul meciurilor directe dintre Farul Constanta si Politehnica Iasi

In sezonul precedent, cele doua formatii si-au impartit victoriile! In duelul de la ”Ovidiu” s-au impus ”moldovenii”, scor 3-1, iar la confruntarea de pe ”Emil Alexandrescu” s-a impus echipa lui Gica Hagi, scor 3-2. 

Echipe probabile: Farul Constanta - Politehnica Iasi

Farul Constanta (4-4-2): Buzbuchi - Danuleasa, Balasa, Popescu, Ganea - Vina, Nedelcu, Dican, Grameni - Iancu, Rivaldinho

Politehnica Iasi (4-2-3-1): Fernandez - Todoroski, Ilie, Samayoa, Ispas - Bordeianu, Stefanovici - Gheorghe, Roman, Tailson - Miskovic

Concluzie & Pronostic

Gazdele nu vor avea un meci usor din punctul meu de vedere, mai ales daca vor reusi sa deschida scorul si vor incerca pe cat posibil sa conserve rezultatul. Farul este o formatie care se deschide mult si lasa spatii, iar Politehnica are doua benzi care pot pune mare pericol, in special in partea stanga, acolo unde Farul a avut destule probleme in meciul cu FC Botosani.

Selectia mea merge insa catre ”decarul” Alin Roman, jucator care a aratat nemaipomenit in cele doua dueluri cu Farul din editia predecenta, inregistrand 12 ocazii de gol, 5 suturi cadrate, un gol si o pasa decisiva. Roman este principalul executant de faze fixe si penalty-uri, iar in fiecare joc cauta mult poarta de la distanta. 

Pontul meu pentru meciul Farul Constanta - Politehnica Iasi este ”Alin Roman 4+ suturi in meci”, la o cota de 2.55, disponibila pe Superbet.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Farul Constanta vs Politehnica Iasi
Pronostic:
Alin Roman 4+ suturi in meci
Cota
2.55
Cota finala: 2.55
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro