Ponturi Pariuri Fotbal Politehnica Iasi vs Unirea Slobozia

Superbet

POLITEHNICA IASI - UNIREA SLOBOZIA

In aceasta seara, de la ora 18:30, pe ”Stadionul Emil Alexandrescu”, Politehnica Iasi primeste vizita celor de la Unirea Slobozia, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 13, din Superliga.

  • Partida va fi condusa de Radu Marian Petrescu, central care la inceputul acestei luni a arbitrat duelul Aston Villa - Bayern Munchen, din UEFA Champions League. In competitia interna a fost delegat la numai putin de 5 partide, in care a acordat 21 de cartonase galbene, un cartonas rosu si a dictat o lovitura de la 11 metri.

POLITEHNICA IASI: Stiri, statistici, analiza si informatii

”Alb-albastrii” ocupa pozitia a 10-a in Superliga, cu 14 puncte acumulate dupa primele 12 etape. In ultima runda, iesenii au cedat pentru prima data sub comanda lui Emil Sandoi, contra CFR-ului, scor 1-2.

cota2.ro

Formatia din Copou a acumulat puncte importante in primele trei partide de la numirea noului tehnician! ”Moldovenii” s-au impus in partidele de pe teren propriu contra Universitatii Craiova (2-0), respectiv Universitatii Cluj (1-0) si au remizat ”alb” in deplasarea de la Arad, contra UTA-ei.

In pauza ”cauzata” de meciurile echipelor nationale, Poli s-a deplasat in Republica Moldova, acolo unde a disputat doua partide amicale in compania celor de la Sheriff Tiraspol (1-0) si Petrocub Hincesti (0-2).

Sandoi mizeaza pe omogenitatea grupului, iar astazi sunt sanse mari sa vedem acelasi prim 11 utilizat in ultimele doua etape. Bordeianu si Gouet vor juca in fata defensivei, iar Stefanovici, Roman si Gheorghe vor evolua ca mijlocasi ofensivi, in spatele atacantului albanez, Florian Kamberi.

UNIREA SLOBOZIA: Stiri, statistici, analiza si informatii

”Ialomitenii” ocupa in acest moment ultima pozitie in campionat, cu 12 puncte acumulate in primele 12 jocuri, la egalitate cu cei de la FC Botosani, formatie care in aceasta etapa a obtinut un punct imens pe ”Stadionul Ion Oblemenco”, in confruntarea cu Universitatea Craiova.

”Galben-albastrii” au avut un start entuziasmant de sezon, cu victorie obtinuta pe terenul Farului (1-0) si remize cu FCSB (2-2) si Hermannstadt (1-1). Dupa infrangeri pe linie cu Dinamo, Rapid si Craiova, Unirea Slobozia a obtinut un punct il ultima etapa contra liderului, meci in care nu au stiut sa pastreze avantajul de doua goluri inregistrat la pauza.

Oaspetii au marcat doar un singur gol in ultimele 5 meciuri disputate pe teren strain, in toate competitiile. Reusita a fost insa una de trei puncte in duelul de la Sfantu Gheorghe, contra celor de la Sepsi OSK.

Adrian Mihalcea va miza si el pe o formula cu doi ”inchizatori” si cu trei mijlocasi de profil ofensiv, care nu au inregistrat cifre prea bune in ultimele meciuri. Mai mult decat atat, atacantul Jordan Gele nu a punctat decat de doua ori in actuala editie, iar acest lucru se observa si in clasamentul echipelor cu cele mai multe goluri marcate, acolo unde Slobozia ocupa ultima pozitie.

Istoricul meciurilor directe dintre Politehnica Iasi si Unirea Slobozia

Cele doua formatii s-au intalnit ultima data in sezonul 2022-2023 al ligii secunde, atunci cand Politehnica Iasi se impunea pe teren propriu cu 3-1 si incheia la egalitate, scor 0-0, returul de la Slobozia.

Echipe probabile: Politehnica Iasi - Unirea Slobozia

Politehnica Iasi (4-2-3-1): Fernandez - Todoroski, Soares, Samayoa, Ispas - Bordeianu, Gouet - Stefanovici, Roman, Gheorghe - Kamberi

Unirea Slobozia (4-2-3-1): Rusu - Medina, Antoche, Pospelov, Toma - Pacionel, Coada - Aganovic, Afalna, Vlasceanu - Gele

Concluzie & Pronostic

La acest joc am ales sa mizez pe Politehnica Iasi, echipa care detine are a doua cea mai buna medie de ocazii de gol din Superliga (15.1) si ocupa pozitia a treia la intr-un clasament al suturilor cadrate, cu o medie de 4.9 per meci. Slobozia arata modest din punct de vedere defensiv pe teren strain si imi e greu sa cred ca nu vor ceda. In rubrica ”STATISTICI” de la Superbet am gasit o cota excelenta de 1.88 pentru cel putin 13 suturi expediate de ”alb-albastri”. 

De la numirea lui Sandoi, Poli a inregistrat 16 ocazii de gol in duelul cu Universitatea Craiova, 16 ocazii de gol in partida cu UTA, doar 8 ocazii de gol in victoria la limita cu Universitatea Cluj si 18 ocazii de gol in duelul din ”Gruia” cu CFR Cluj. Sunt cifre foarte bune contra unor echipe care se lupta atat pentru titlu, cat si pentru locurile de Play-Off. Consider ca iesenii pot bifa cu brio cel putin 13-14 ocazii de gol in aceasta seara.

Pontul meu pentru meciul Politehnica Iasi - Unirea Slobozia este ”Politehnica Iasi 13+ suturi”, la o cota de 1.88, disponibila pe Superbet.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Politehnica Iasi vs Unirea Slobozia
Pronostic:
Politehnica Iasi 13+ suturi
Cota
1.88
Cota finala: 1.88
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: In desfasurare

cota2.ro
cota2.ro