Ponturi Pariuri Fotbal Politehnica Iasi vs Rapid Bucuresti

BETANO

POLITEHNICA IASI - RAPID BUCURESTI

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Stadionul Emil Alexandrescu” din Iasi, Politehnica primeste vizita celor de la Rapid Bucuresti, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 7, din Superliga.

  • Partida va fi condusa de George Catalin Gaman, central care in acest sezon a arbitrat partida Dinamo Bucuresti - Petrolul Ploiesti, din etapa a doua, duel incheiat cu un succes clar al ”cainilor rosii”, scor 4-1.

POLITEHNICA IASI: Stiri, statistici, analiza si informatii

Formatia lui Toni are un moral excelent inaintea jocului de diseara, avand in vedere ca vin dupa o victorie extrem de importanta contra FCSB-ului, obtinuta in runda precedenta, scor 1-0.

cota2.ro

Politehnica Iasi nu a aratat deloc rau pe teren propriu, ba din contra, au obtinut numai putin de 4 puncte din cele trei partide. ”Alb-albastrii” s-au impus in derby-ul cu FC Botosani, scor 1-0, au cedat total surprinzator in meciul cu nou-promovata Gloria Buzau si au obtinut o remiza in ultima partida de ”acasa”, disputata in compania celor de la Dinamo Bucuresti, scor 2-2.

Formatia din Copou are a 6-a cea mai mare medie de ocazii de gol, insa sufera mult la finalizare, avand in vedere ca in acest sezon detin, momentan, una dintre cele mai slabe ofensive (doar 5 goluri marcate).

Jucatorii Politehnicii propun un joc foarte dur, iar acest lucru se observa destul de clar si in statistici. Acestia au o medie de 12 faulturi comise per meci si detin cea mai mare medie de tackling-uri per meci din Superliga (22.2).

Tehnicianul portughez al moldovenilor nu are motive sa schimbe primul 11 de la Iasi, mai ales ca odata cu titularizarile lui Atanaskoski si Guilherme a reusit sa repare problemele din zona fundasilor laterali, acolo unde Todoroski si Ispas au fost depasiti in multe momente.

RAPID BUCURESTI: Stiri, statistici, analiza si informatii

Formatia din ”Giulesti” a rams singura fara victorie in acest sezon de Superliga, asta pentru ca in derby-ul cu Dinamo, desi a deschis scorul prin Petrila, in minutul 53, s-a vazut egalata din nou, in ultimul sfert de ora.

La Rapid au fost foarte multe schimbari in ultima saptamana, Neil Lennon fiind demis din functie, iar in locul sau adus Marius Sumudica. Deasemenea, golgeterul ”alb-visiniilor”, Albion Rrahmani, a fost vandut la Sparta Praga in schimbul a 5 milioane de euro.

”Vulturii visinii” s-au prezentat modest pe teren strain, in acest sezon, acolo unde au remizat in meciurile cu UTA Arad (1-1), respectiv Gloria Buzau (1-1) si au cedat in confruntarea de pe ”Ilie Oana” contra Petrolului Ploiesti, scor 0-1.

Rapid detine a treia cea mai mare medie de suturi cadrate per meci, din aceasta editie de Superliga (4.8), are o medie de 12.7 ocazii de gol per meci, un procentaj al posesiei de 48.3% per meci si este una dintre cele trei echipe cu gol primit in fiecare etapa, celelalte fiind, surprinzator, FCSB si Dinamo Bucuresti.

Noul antrenor din ”Giulesti” va schimba sistemul si va utiliza, cel mai probabil, un 4-2-3-1, cu Mendes si Kait la ”inchidere”, cu Papeau, Gojkovic si Petrila in rol de mijlocasi ofensivi, in spatele varfului Florent Hasani. Deasemenea, e de asteptat ca Sapunaru sa revina in primul 11, intr-o linie de 4 fundasi alaturi de Pascanu, Borza si Braun.

Istoricul meciurilor directe dintre Politehnica Iasi si Rapid Bucuresti

In editia precedenta de Superliga, ”alb-visiniii” s-au impus in duelul cu Iasi, din ”Giulesti”, scor 3-2, in timp ce la retur, pe ”Emil Alexandrescu”, Politehnica a reusit sa-si adjudece victoria in partida contra Rapidului, scor 3-1, dupa un meci decis in ultimele minute, in urma reusitelor lui Alin Roman (min. 88) si Shayon Harrison (min. 90+4).

Echipe probabile: Politehnica Iasi - Rapid Bucuresti

Politehnica Iasi (4-2-3-1): Fernandez - Guilherme, Samayoa, Silva, Atanaskoski - Gouet, Bordeianu - Gheorghe, Roman, Gheorghita - Kamberi

Rapid Bucuresti (4-2-3-1): Siegrist - Braun, Pascanu, Sapunaru, Borza - Mendes, Kait - Papeau, Gojkovic, Petrila - Hasani

Concluzie & Pronostic

Ma astept la un meci cu multe reusite, asa cum au fost si cele doua dueluri din editia precedenta, in care s-au marcat numai putin de 9 goluri. Gazdele sunt pe o panta ascendenta, in timp ce oaspetii si-au imbunatatit moralul odata cu venirea lui Marius Sumudica, antrenor care a declarat ca prefera victoriile cu 4-3, decat cele cu 1-0. Ambele echipe au jucatori foarte buni in compartimentele ofensive, jucatori de executie, care oricand pot schimba soarta unei partide. 

De cealalta parte, in compartimentul defensiv sunt foarte multe probleme, dovada numarul mare de meciuri in care au incasat gol, in acest sezon. Anticipez reusite, iar in aceasta seara cred ca tabela se va modifica in ambele tabere. Deasemenea, ma astept ca centralul partidei sa acorde cel putin un avertisment pentru fiecare formatie.

Pontul meu pentru meciul Politehnica Iasi - Rapid Bucuresti este ”Ambele echipe marcheaza & Ambele echipe sa primeasca un cartonas”, la o cota de 2.12, disponibila pe Betano, cu ajutorul functiei ”Bet Builder”.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Politehnica Iasi vs Rapid Bucuresti
Pronostic:
Ambele echipe marcheaza & Ambele echipe sa primeasca un cartonas
Cota
2.12
Cota finala: 2.12
Profit: 11.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro