Ponturi Pariuri Fotbal Politehnica Iasi vs Dinamo Bucuresti

BETANO

POLITEHNICA IASI - DINAMO BUCURESTI

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Stadionul Emil Alexandrescu” din Iasi, Politehnica primeste vizita celor de la Dinamo Bucuresti, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 5, din Superliga. Partida va fi condusa de Sebastian Coltescu, arbitru care a fost la centru si la meciul UTA Arad - Rapid Bucuresti, din prima etapa a actualei editii de Superliga.

POLITEHNICA IASI: Stiri, statistici, analiza si informatii

”Moldovenii” ocupa ultimul loc in Superliga dupa primele 4 runde, singurele puncte fiind obtinute in meciul de pe teren propriu contra Botosaniului, ”derby” in urma caruia s-au impus la limita, scor 1-0.

cota2.ro

In urma acestui succes, Politehnica Iasi a primit vizita Gloriei Buzau, formatie in fata careia a cedat total surprinzator, scor 1-2, asta dupa ce in prima repriza au avut sansa sa-si dubleze avantajul dintr-un penalty, ratat insa de Alin Roman.

In ultima etapa, iesenii au pierdut duelul de la ”Ovidiu” cu Farul, scor 0-2, meci intrerupt atat in prima repriza, din pricina caderii nocturnei, cat si in a doua repriza, dupa o furtuna in toata regula. 

Cei de la Iasi i-au transferat in aceasta saptamana pe David Popa, un mijlocas ofensiv venit de la FCSB, dar si pe Billel Omrani, jucator nepregatit fizic si care poate debuta in Copou abia prin luna septembrie.

Tony va miza in aceasta seara pe aceeasi formula din partida cu Farul Constanta, cu Tailson, Roman si Gheorghe pe post de mijlocasi ofensivi si cu Gouet si Bordeianu la ”inchidere”. Pe linia de ”fund” vor evolua Ispas, Samayoa, Ilie si Todoroski, in timp ce in ofensiva va juca Gheorghita.

DINAMO BUCURESTI: Stiri, statistici, analiza si informatii

”Cainii rosii” au debutat in noul sezon cu un meci impotriva celor de la CFR Cluj, pierdut insa cu scorul de 2-3, asta dupa ce in minutul 34 conduceau cu scorul de 2-0, dupa reusitele semnate de Cirjan si Abdallah.

Aceasta a fost si singurul esec din acest sezon, asta pentru ca in urmatoarele trei jocuri, Dinamo a obtinut 7 puncte din cele 9 posibile. ”Alb-rosii” s-au impus categoric in duelul cu Petrolul, scor 4-1, au remizat la 1 pe terenul celor de la Sepsi si au castigat din nou clar in meciul de ”acasa” cu Gloria Buzau, scor 4-1.

Dinamo l-a transferat pe spaniolul Alberto Soro, jucator care in 2019 era transferat de Real Real, de la Zaragoza, pentru numai putin de 2.5 milioane de euro. Cotat in acest moment la aproximativ 700 de mii de euro, Soro are sanse mici sa evolueze la Iasi, insa are mari sanse sa evolueze in ”derby-ul” cu Rapid, din runda a 6-a.

Dinamo detine cea mai buna ofensiva din Superliga (11 goluri marcate), e lider la capitolul interceptii, cu o medie de 10.8 per meci, insa detine cea mai mica medie de ocazii de gol, doar 8.8 per meci.

Kopic va utiliza acelasi 4-3-3 folosit si in duelul din ultima etapa contra Gloriei Buzau, cu un trio ofensiv format din Abdallah, Selmani si Politic, jucatori care au marcat numai putin de 7 goluri in actuala editie.

Istoricul meciurilor directe dintre Politehnica Iasi si Dinamo Bucuresti

Cele doua formatii au remizat ”alb” in cele doua confruntari din sezonul regular al editiei precedente de Superliga, urmand ca in duelul din Play-Out, ”cainii” sa se impuna la limita, scor 1-0, gratie unei reusite semnate de Ahmed Bani, in minutul 90+3, dupa un meci in care iesenii au jucat in inferioritate numerica din minutul 20, dupa un rosu direct incasat de Bouhenna.

Echipe probabile: Politehnica Iasi - Dinamo Bucuresti

Politehnica Iasi (4-2-3-1): Fernandez - Todoroski, Ilie, Samayoa, Ispas - Bordeianu, Gouet - Gheorghe, Roman, Tailson - Gheorghita

Dinamo Bucuresti (4-3-3): Golubovic - Sivis, Boateng, Homawoo, Oprut - Milanov, Ghanore, Cirjan - Abdallah, Selmani, Politic

Concluzie & Pronostic

Meciul se anunta unul extrem de echilibrat, asa cum o arata si cotele, iar din punctul meu de vedere, o remiza nu ar fi deloc exclusa in aceasta intalnire, una in care Dinamo are clar un moral si un nivel de incredere mult mai bun, in urma rezultatelor obtinute in aceasta editie de campionat. Dennis Politic si Alin Roman sunt jucatorii cu cel mai bun aport ofensiv din cele doua tabere si ma astept ca cei doi sa iasa in evidenta si in aceasta seara.

Golgeterul lui Dinamo are o medie de 1.8 ocazii de gol per meci, in aceasta editie de Superliga, in timp ce Alin Roman sta ceva mai bine, cu o medie de 2.5 ocazii de gol per meci. Ambii sunt lideri la aceste capitole in cele doua tabere si sunt sanse mari ca in confruntarea din Copou sa-i vedem cadrand sut sau suturi.

Pontul meu pentru meciul Politehnica Iasi - Dinamo Bucuresti este ”Alin Roman 1+ suturi pe poarta & Dennis Politic 1+ suturi pe poarta”, la o cota de 2.20, disponibila pe Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Politehnica Iasi vs Dinamo Bucuresti
Pronostic:
Alin Roman 1+ suturi pe poarta & Dennis Politic 1+ suturi pe poarta
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: In desfasurare

cota2.ro
cota2.ro