Ponturi Pariuri Fotbal Real Madrid vs Stuttgart

Superbet

REAL MADRID - STUTTGART

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Estadio Santiago Bernabeu”, Real Madrid primeste vizita celor de la Stuttgart, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 1, din UEFA Champions League.

  • Partida va fi condusa de Halil Umut Meler, arbitru care in aceasta vara a fost prezent la Campionatul European disputat in Germania. Turcul a arbitrat atat partidele Belgia - Slovacia si Polonia - Austria, din faza grupelor, cat si duelul Anglia - Slovacia din optimile de finala.

REAL MADRID: Stiri, statistici, analiza si informatii

Formatia lui Ancelotti vine dupa un sezon excelent, in care a castigat detasat competitia interna, adjudecandu-si titlul pentru a 36-a oara. ”Los Blancos” au avut cea mai buna ofensiva, cea mai buna defensiva din sezonul precedent de LaLiga si a fost echipa cu cea mai mare medie de ocazii de gol, respectiv cea mai mare medie de suturi cadrate.

cota2.ro

Real Madrid s-a afirmat si in UEFA Champions League, acolo unde a castigat trofeul dupa o finala contra celor de la Borussia Dormund, ajungand astfel la 15 succese in cea mai importanta competitie inter-cluburi din lume. 

Noul sezon a inceput perfect pentru spanioli, care s-au impus in SuperCupa Europei, contra Alatantei, detinatoarea trofeului UEFA Europa League. Dupa o prima repriza echilibrata, cu ocazii mai importante de partea italienilor, ”galacticii” au replicat in partea secunda si au reusit sa puncteze de doua ori, prin Valverde si Mbappe.

Gazdele au inceput destul de bine noua editie de campionat, obtinand trei succese (toate la zero) si doua remize in primele cinci runde. Pentru primul joc din acest sezon de UEFA Champions League, tehnicianul italian nu poate conta pe Alaba, Camavinga, Ceballos si Brahim Diaz, toti fiind accidentati.

Courtois va fi titular intre buturi, Carvajal, Eder Militao, Rudiger si Mendy se vor afla in defensiva, in timp ce Modric, Valverde si Bellingham vor alcatui linia mediana. Ofensiva arata absolut impresionant, avand in vedere ca sunt anuntati titulari Vinicius, Rodrygo si Mbappe, jucatori care au contribuit din plin la reusite in primele 5 etape din LaLiga.

STUTTGART: Stiri, statistici, analiza si informatii

Stuttgart revine in Liga Campionilor dupa o pauza de 15 ani, atunci cand reusea sa se califice in fazele eliminatorii dintr-o grupa cu Sevilla, Unirea Urziceni si Glasgow Rangers. Avea insa sa fie eliminata rapid in optimi de Barcelona cu scorul general de 5-1.

”Die Schwaben” au reusit o editie precedenta de Bundesliga absolut senzationala, terminand deasupra colosilor Bayern Munchen si Borussia Dortmund. Performanta s-a datorat in mare parte si celor doi atacanti, Deniz Undav si Serhou Guirassy, care au marcat impreuna numai putin de 46 de goluri, din totalul de 78. 

”Rosii” au inceput noul sezon cu un esec surprinzator pe terenul celor de la Freiburg, scor 1-3. S-au revansat insa in Cupa Germaniei, acolo unde a ”zdrobit-o” cu 5-0 pe Munster, echipa aflata in acest moment pe locul 15 in ”Zweite”. Pentru Stuttgart a urmat o remiza spectaculoasa cu Mainz, scor 3-3, respectiv un esec destul de clar la Monchengladbach, contra Borussiei, scor 3-1.

Sebastian Hoeness nu are accidentati de ultim moment pentru duelul din aceasta seara, singurii absenti fiind Leonidas Stergiou, Nikolas Nartey si Ameen Al Dakhil, jucatori care absenteaza de mai multe luni din pricina unor accidentari grave.

Tehnicianul german va miza pe clasicul 4-4-2, cu Undav si Demirovic in linia ofensiva, doi jucatori care au reusit sa puncteze in ultima etapa. La mijloc vor evolua Leweling, Karazor, Stiller si Rieder, in timp ce in defensiva ii regasim pe Vagnoman, Chase, Chabot si Mittelstadt. Poarta ”svabilor” va fi aparata de Alexander Nubel, goalkeeper imprumutat de la Bayern, pana in 2026.

Istoricul meciurilor directe dintre Real Madrid si Stuttgart

Cele doua formatii nu s-au intalnit niciodata pana in prezent, aceasta fiind prima lor confruntare directa.

Echipe probabile: Real Madrid - Stuttgart

Real Madrid (4-3-3): Courtois - Carvajal, Eder Militao, Rudiger, Mendy - Modric, Valverde, Bellingham - Rodrygo, Mbappe, Vinicius

Stuttgart (4-4-2): Nubel - Vagnoman, Chase, Chabot, Mittelstadt - Leweling, Karazor, Stille, Rieder - Undav, Demirovic

Concluzie & Pronostic

Germanii au aratat multe carente in defensiva si ma astept sa cedeze de multe ori in fata lui VInicius si Mbappe, jucatori cu o viteza si un dribling impresionant. ”Winger-ul” brazilian a marcat din penalty contra celor de la Real Sociedad si avea sansa sa faca dubla de la ”punctul cu var”, insa i-a oferit oportunitatea francezului de a inscrie, semn ca cei doi se inteleg de minune. Stuttgart a incasat gol in toate cele trei etape, iar azi ma astept ca Nubel sa scoata mingea de cel putin 2-3 din plasa. 

Am ales sa mizez pe cel putin un gol reusit de Vinicius deoarece este un jucator cu o finalizare nemaipomenita, este principalul executant de penalty-uri, iar in zona sa de actiune il are pe Vagnoman, un fundas lateral cu multe probleme pe faza de aparare, dovada ca in ultimele doua jocuri oficiale, desi a jucat 108 minute, a incasat doua avertismente. Nu m-ar mira daca ”septarul” Realului ar pune presiune in acea zona si ar izbuti sa puncteze.

Pontul meu pentru meciul Real Madrid - Stuttgart este ”Vinicius Jr. marcheaza minim un gol”, la o cota de 2.30, disponibila pe Superbet.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Real Madrid vs Stuttgart
Pronostic:
Vinicius Jr. marcheaza minim un gol
Cota
2.30
Cota finala: 2.30
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro