Ponturi Pariuri Fotbal Manchester City vs Inter Milano

BETFAIR SPORTSBOOK

MANCHESTER CITY - INTER MILANO

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Etihad Stadium”, Manchester City primeste vizita celor de la Inter Milano, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 1, din UEFA Champions League.

  • Partida va fi condusa de Glenn Nyberg, central care a arbitrat meciul Romania - Ucraina de la EURO 2024, joc incheiat cu victoria la scor de ”forfeit” a ”tricolorilor”. Tot in cadrul aceluiasi turneu, suedezul a fost prezent si la meciurile Albania - Spania, respectiv Franta - Belgia. In varsta de 35 de ani, Nyberg s-a aflat deja la centru intr-un duel din actualul sezon al UEFA Champions League. Este vorba de confruntarea Dinamo Zagreb - Qarabag, din Play-Off-ul competitiei, joc incheiat cu succesul clar al croatilor, scor 3-0.

MANCHESTER CITY: Stiri, statistici, analiza si informatii

Noul sezon a inceput perfect pentru formatia lui Guardiola, care si-a adjudecat SuperCupa Angliei dupa o confruntare cu marea rivala, Manchester United. Dupa 1-1 in timpul regulamentar, ”cetatetii” au reusit sa castige trofeul in urma loteriei penalty-urilor, acolo unde Sancho si Evans au ratat pentru ”diavoli”.

cota2.ro

Manchester City este lider in Premier League dupa ce s-a impus in toate cele patru etape scurse pana in prezent. ”The Blues” le-au invins pe Chelsea (2-0), Ipswich (4-1), West Ham United (3-1) si Brentford (2-1), insa in runda urmatoare vor avea un test mult mai dificil, asta pentru ca vor da piept cu Arsenal, vice-campioana sezonului precedent.

Campioana en-titre din Premie League detine cea mai buna ofensiva din actuala editie (11 goluri marcate), este formatia cu cea mai buna medie de pase precise per meci (583), echipa cu cea mai buna medie de suturi cadrate per meci (6.3) si formatia cu cele mai multe dribling-uri reusite per meci (10.3), 40% din ele fiind inregistrate de Jeremy Doku, winger-ul belgian transferat in sezonul trecut de la Rennes.

Pep Guardiola poate alinia un prim 11 aproape ideal pentru acest joc, asta deoarece Foden, jucator care a jucat doar 45 de minute in acest sezon, vine dupa o usoara accidentare, iar sansele sa-l vedem titular nu sunt foarte mari. Mai mult decat atat, Ake si Bobb sunt accidentati si nu pot evolua diseara.

Cel mai probabil, tehnicianul spaniol va miza pe un sistem cu trei fundasi centrali, sase mijlocasi, dintre care doi mai defensivi, iar aici ma refer la Rodri si Kovacic, plus un atacant, care nu poate fi decat Erling Haaland. Jucatorii din benzi sunt esentiali in formula lui Pep si e posibil sa-i vedem pe Walker si Doku pe acele pozitii.

INTER MILANO: Stiri, statistici, analiza si informatii

Formatia lui Inzaghi vine dupa un sezon precedent excelent, asta deoarece s-a incoronat pentru a doua oara in ultimele patru sezoane, campioana Italiei. Inter a castigat detasat competitia, avand numai putin de 19 puncte avans fata de rivala AC Milan.

”Nerazzurrii” au dezamagit insa pe plan european, acolo unde, in sezonul precedent, au parasit ”prematur” UEFA Champions League inca din faza optimilor de finala, fiind eliminati de Atletico Madrid la loviturile de departajare.

Inter Milano ocupa in acest moment pozitia a 3-a in Serie A, dupa ce debutat in noul sezon cu doua victorii (2-0 vs Lecce si 4-0 vs Atalanta), respectiv doua rezultate de egalitate (2-2 vs Genoa si 1-1 vs Monza). 

In aceste prime 4 etape, ”La Beneamata” s-a remarcat prin procentajul bun al posesiei per meci (60.8%), prin media mare de goluri marcate per meci (2.25), prin acuratetea paselor per meci (486) si prin numarul de ocazii mari de gol inregistrate (14).

Fara Arnautovic, Buchanan si Dimarco in aceasta seara, tehnicianul italian al campioanei va fi nevoit sa schimbe putin la flancul stang al liniei mediene, acolo unde e foarte posibil sa-l vedem titular pe Carlos Augusto. Formatia clasica va ramane neschimbata, cu Pavard, Acerbi si Bastoni in roluri defensive si cu un ”duo” in atac format din Martinez si Thuram.

Istoricul meciurilor directe dintre Manchester City si Inter Milano

Cele doua formatii s-au intalnit in finala UEFA Champions League disputata la Istanbul, in vara anului precedent, castigata la limita de ”cetateni”, scor 1-0, gratie unei reusite superbe semnata de Rodri, jucator care si-a trecut in palmares si Campionatul European, dupa ce Spania s-a impus cu 2-1 in finala EURO 2024 contra Angliei.

Echipe probabile: Manchester City si Inter Milano

Manchester City (3-4-2-1): Ederson - Akanji, Dias, Gvardiol - Walker, Rodri, Kovacic, Doku - De Bruyne, Silva - Haaland

Inter Milano (3-5-2): Sommer - Parvard, Acerbi, Bastoni - Darmian, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Augusto - Martinez, Thuram

Concluzie & Pronostic

Ma astept la multe ocazii de gol in aceasta partida, iar dupa parerea mea, Erling Haaland si Marcus Thuram ar trebui sa iasa in evidenta. Norvegianul a punctat deja de 9 ori in primele 4 etape din Premier League, fiind lider detasat in clasamentul golgeterilor. ”Nouarul” celor de la City a inregistrat in aceste jocuri un urias xG per 90 min de 1.22, o medie de 5.0 ocazii de gol per meci si o medie de 3.5 suturi cadrate per meci. 

De partea cealalta in avem pe Marcus Thuram, jucator care a marcat de 4 ori in primele 4 etape, fiind in acest moment lider in clasamentul golgeterilor, la egalitate cu Mateo Retegui, ”varful” celor de la Atalanta. Francezul are un xG de 0.50 per meci, o medie de 3.4 ocazii de gol per meci si o medie de 2.0 suturi cadrate per meci.

Ma astept ca cei doi sa inregistreze cel putin o ocazie de gol in primele 45 de minute. Cetatenii vor avea initiativa, iar din mingile il vor cauta pe Haaland inca din primul minut, deci sunt sanse foarte mari sa-l vedem inregistrand rapid o oportunitate de a marca. Thuram trebuie sa se faca evidentiat in prima parte deoarece meciurile cu el integralist sunt destul de putin, acesta inregistrand in medie 70-75 de minute jucate per meci.

Pontul meu pentru meciul Manchester City - Inter Milano este ”Erling Haaland 1+ suturi in prima repriza & Marcus Thuram 1+ suturi in prima repriza” la o cota de 1.95, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Manchester City vs Inter Milano
Pronostic:
Erling Haaland 1+ suturi in prima repriza & Marcus Thuram 1+ suturi in prima repriza
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 9.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro