Ponturi Pariuri Fotbal Universitatea Cluj vs Sepsi OSK

Superbet

UNIVERSITATEA CLUJ - SEPSI OSK

In aceasta seara, de la ora 19:00, pe ”Cluj Arena”, Universitatea primeste vizita celor de la Sepsi OSK, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 6, din Superliga.

UNIVERSITATEA CLUJ: Stiri, statistici, analiza si informatii

Formatia lui Ioan Ovidiu Sabau ocupa in acest moment pozitia a 4-a, cu 9 puncte acumulate in primele 5 etape. Cu 7 goluri marcate si doar 4 primite, ”sepcile rosii” pot urca pe pozitia secunda in campionat, in cazul unui succes cu Sepsi OSK.

cota2.ro

Universitatea Cluj a debutat in noua editie de campionat pe terenul campioanei FCSB, duel in care au obtinut un rezultat de egalitate, scor 1-1, gratie reusitei lui Nistor de la punctul cu var. 

”Ardelenii” au incheiat fara esec si urmatoarele etape, bifand doua victorii cu Hermannstadt (3-1) si CFR Cluj (3-2), dar si doua remize in deplasarile de la Arad si Ploiesti, ambele incheiate cu ”scor alb” pe tabela.

Dan Nistor are un debut excelent in aceasta editie de campionat, reusind sa marcheze trei goluri si sa livreze doua pase decisive in cele cinci confruntari ale ”studentilor”.

Tehnicianul ”alb-negrilor” va incepe jocul din aceasta seara cu aproape aceeasi formula folosita in ultima etapa, cu mentiunea ca Bettaieb poate reintra ca titular in locul lui Thiam, jucator care s-a prezentat modest pe ”Ilie Oana”.

SEPSI OSK: Stiri, statistici, analiza si informatii

”Covasnenii” au parte de un start de sezon foarte bun, reusind in primele trei etape sa bifeze doua victorii cu Politehnica Iasi (1-0) si Gloria Buzau (2-1), dar si un rezultat de egalitate contra celor de la Dinamo Bucuresti (1-1).

Desi seria rezultatelor pozitive parea sa se intrerupa in meciul din ”Giulesti” contra Rapidului, lucrurile nu au stat deloc asa, asta deoarece croatul Gabriel Debeljuh reusea sa restabileasca egalarea la mijlocul partii secunde, stabilint totodata si rezultatul final, 2-2.

Inevitabilul s-a produs insa pentru ”alb-rosii” in runda precedenta, atunci cand Universitatea Craiova a castigat partida de la Sfantu Gheorghe dupa un gol marcat de Alexandru Mitrita in minutul 83, dupa o executie splendida din interiorul careului.

Sepsi a irosit in primele 5 runde numai putin de 11 ocazii mari de gol, insa s-a remarcat din plin la numarul de suturi inregistrate per meci (16.0), la numarul de dribling-uri reusite per meci (8.2), la procentajul posesiei per meci (60.0%) si la numarul de cornere executate per meci (7.2).

Bernd Storck nu are motive sa schimbe primul 11 fata de ultima etapa, asa ca Sepsi va incepe, cel mai probabil, cu Alimi si Sota la ”inchidere”, cu Debeljuh atacant central si cu o linie de trei mijlocasi ofensivi formata din Kallaku, Neskovic si Breij.

Istoricul meciurilor directe dintre Universitatea Cluj si Sepsi OSK

Cele doua formatii s-au intalnit de 5 ori in ultimele doua sezoane, iar cel mai intens duel s-a inregistrat in urma cu un an, atunci cand s-au intalnit in FINALA Cupei Romaniei, competitie castigata de ”alb-rosii” in urma loteriei penalty-urilor. Doar intr-unul din cele 5 meciuri directe s-au marcat mai mult de doua goluri, dovada ca ambele echipe arata lucruri bune din punct de vedere defensiv.

Echipe probabile: Universitatea Cluj - Sepsi OSK

Universitatea Cluj (4-2-3-1): Gertmonas - Chipciu, Cristea, Masoero, Boboc - Popescu, Bic - Bettaieb, Nistor, Rata - Blanuta

Sepsi OSK (4-2-3-1): Niczuly - Otelita, Ciobotariu, Ninaj, Stefan - Alimi, Sota - Kallaku, Neskovic, Breij - Debeljuh

Concluzie & Pronostic

Nistor si-a pus amprenta in rezultatele Universitatii din acest sezon, 71.5% din goluri trecand prin gheata sa. Sepsi a aratat unele carente in jocurile disputate pe teren strain, iar pe ”Cluj Arena” nu le va fi deloc usor, mai ales ca ”sepcile rosii” propun un fotbal foarte ofensiv pe teren propriu. Chiar daca in confruntarile directe nu prea am avut goluri, ma astept ca diseara, tinand cont de startul bun de sezon a celor doua echipe, sa avem ceva goluri. Consider ca ”decarul” Universitatii poate iesi din nou la rampa dupa aparitia mai putin buna contra Petrolului si avand in vedere ca detine o viziune excelenta asupra jocului, dar si ca executa absolut toate fazele fixe, inclusiv loviturile de la 11 metri, are sanse mari ca in acest meci sa marcheze sau sa livreze minim un assist. 

Pontul meu pentru meciul Universitatea Cluj - Sepsi OSK este ”Dan Nistor marcheaza sau ofera o pasa decisiva”, la o cota de 2.05, disponibila pe Superbet.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Universitatea Cluj vs Sepsi OSK
Pronostic:
Dan Nistor marcheaza sau ofera o pasa decisiva
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro