Ponturi Pariuri Fotbal Farul Constanta vs Hermannstadt

LasVegas

FARUL CONSTANTA - HERMANNSTADT

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Stadionul Central al Academiei Hagi” din Ovidiu, Farul Constanta primeste vizita celor de la Hermannstadt, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 6, din Superliga. 

FARUL CONSTANTA: Stiri, statistici, analiza si informatii

Formatia lui Gica Hagi a avut parte de un debut de sezon extrem de slab, cel putin in aceste prime cinci confruntari. In prima runda din Superliga, in fata propriilor suporteri, Farul Constanta a evoluat in compania nou-promovatei Unirea Slobozia, echipa in fata careia avea sa cedeze total surpinzator, cu scorul de 0-1. 

cota2.ro

Singurele puncte ale constanteni au fost obtinute in deplasarea de la Galati contra Otelului, acolo unde tabela a ramas intacta timp de 90 de minute si in partida de pe propriul teren contra Politehnicii Iasi, castigata cu scorul de 2-0, dupa o intalnire intrerupta de doua ori din cauza unor defectiuni la nivelul nocturnei, respectiv a unei furtuni violente. 

Formatia lui Gica Hagi a iesit destul de mult in evidenta din punct de vedere ofensiv, inregistrand cel mai mare numar de ocazii mari de gol ratate in aceste prime 5 etape (15) si avand a treia cea mai mare medie de suturi per meci din campionat (15.6). Deasemenea, Farul a fost si extrem de ghinionista in aceasta perioada, trimitand mingea in bara de aproximativ 5 ori.

Denis Alibec a revenit la Farul dupa doar 21 de meciuri in tricoul qatarezilor de la Muaither SC, insa sunt sanse mici sa fie titular in partida cu sibienii deoarece nu e la 100% din punct de vedere fizic.

Tehnicianul ”faristilor” va miza in aceasta seara pe aceeasi formula din jocul cu FCSB, una extrem de ofensiva, cu Grigoryan, Rivaldinho si Iancu in atac, sustinuti in multe momente de cei mijlocasi care fac bine ambele faze: Vina, Nedelcu si Grameni.

HERMANNSTADT: Stiri, statistici, analiza si informatii

Hermannstadt a intalnit-o in prima etapa pe Universitatea Craiova, echipa in fata careia a obtinut un punct gratie lui Catalin Cabuz, goalkeeper care a inregistrat numai putin de 10 parade.

In urmatoarele trei runde, ”sibienii” au aratat extrem de slab din punct de vedere defensiv, obtinand doar o remiza cu Unirea Slobozia, scor 1-1. In celelalte doua partide, formatia lui Maldarasanu a cedat cu 1-3 pe ”Cluj Arena” si cu 0-1 la malul Dunarii, contra Otelului Galati.

Singura victorie a ”ros-negrilor” a venit chiar in ultima etapa, intr-un meci impotriva celor de la FC Botosani, echipa care a condus cu 1-0 pana in minutul 80. Ianis Stoica din lovitura libera si Cristian Negut din penalty au intors soarta jocului si au pastrat toate punctele la Sibiu.

Hermannstadt nu a iesit cu mai nimic in evidenta, in acest debut de sezon, avand cea mai slaba ofensiva (4 goluri marcate), fiind echipa cu a doua cea mai slaba medie de ocazii de gol per meci (9.6) si echipa cu cea mai mica medie de suturi cadrate per meci (1.6).

Tehnicianul oaspetilor nu are motive sa schimbe niciunul dintre cei 11 titulari care au evoluat cu FC Botosani, asa ca sunt sanse mari ca in ofensiva sa apara cei doi fosti ”faristi”, Aurelian Chitu si Ronaldo Deaconu.

Istoricul meciurilor directe dintre Farul Constanta si Hermannstadt

Cele doua formatii s-au intalnit de 4 ori in ultimele doua sezoane, fiecare adjudecandu-si cate un succes, in timp ce doua partide s-au incheiat la egalitate. 

Echipe probabile: Farul Constanta - Hermannstadt

Farul Constanta (4-3-3): Buzbuchi - Ganea, Gustavo, Balasa, Popescu - Grameni, Nedelcu, Vina - Grigoryan, Rivaldinho, Iancu

Hermannstadt (4-2-3-1): Cabuz - Oroian, Gaman, Bejan, Goncalves - Murgia, Ivanov - Balaure, Deaconu, Stoica - Chitu

Concluzie & Pronostic

Hermannstadt este o formatie extrem de permisiva in acest sezon sau cel putin acest lucru am remarcat in decursul celor 5 etape scurse pana in momentul de fata. Adversarii trupei lui Maldarasanu au cadrat numai putin de 30 de suturi, lucru care arata probleme extrem de mari in defensiva. Farul este o formatie care ataca mult si periculos, cel putin pe propria arena, iar diseara cred ca au sanse mari sa incheie cu sut cel putin 13-14 actiuni ofensive. Formatia lui Hagi nu a fost prea precisa in acest debut de sezon, insa am incredere ca isi poate imbunatati diseara aceste cifre, avand in vedere problemele majore ale formatiei adverse.

Pontul meu pentru meciul Farul Constanta - Hermannstadt este ”Farul Constanta 5+ suturi pe poarta”, la o cota de 1.85, disponibila pe LasVegas.ro.

Am jucat acest pariu pe LASVEGAS.ro!

Înregistrează-te și ai un BONUS INSTANT până la 900 de Lei la prima depunere!

Înregistrează-te AICI
Farul Constanta vs Hermannstadt
Pronostic:
Farul Constanta 5+ suturi pe poarta
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 8.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro